2777
2789
عنوان

کوکوی سیب زمینی

227 بازدید | 16 پست

خانما میخام با سیب زمینی خام برا پنج نفر درس کنم میشه بگین چجوری فقط میدونم سیب زمینی و پیاز و رنده میکنم ابشونو میگیرم چندتا تخم‌مرغ بزنم چقدر آرد بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵ تا سیب زمینی متوسط رو به درشت با ۳ تا تخم مرغ. رنده ریز بزن، بچلون. پیازم نزدی مهم نیست. چون میسوزه. ادویه بزن. اگه آبدار بود یه ق ارد بریز. اگه میخوای ترد تر بشه به جای ارد نشاسته ذرت بریز. روغن داغ شد بریز بزار سرخ شه بعد برش بزن و برگردون دو طرفش سرخ شه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من ب اینی ک تو گفتی میگم کتلت

سیب زمینی وپیاز رو رنده کن بعد نمک زردچوبه وادویه بزن 3تا تخم مرغ بهش اضافه کن ی مقداری شوید خشک یا نعنا خشک در حد 4یا5 قاشم آرد بوداده البته

بعدش قاطی کن وبعدش سرخش کن

ب تو سوگند همان لحظه ک لبخندزدی،دل سرگشته ی ما را ب خودت بند زدی🫀

اینکه میشه کتلت برا کوکو سیب زمینی ابپز  میشه

آره

نمیدونم چرا اینجا اسماشونو اشتباه میگن

کوکو سیب زمینی اونه ک میزارن سیب زمینی آبپز بشه بعد توی روغن میکوبن

ب تو سوگند همان لحظه ک لبخندزدی،دل سرگشته ی ما را ب خودت بند زدی🫀

اینکه میشه کتلت برا کوکو سیب زمینی ابپز  میشه

کتلت گوشت داره.

کوکو سیب زمینی گوشت نداره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
آره آره دارم 

نزن از تردیش کم میشه