2777
2789
عنوان

شوهرم خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 23 پست
تولد اگه کاملا مردونه س و یکباره من باشم ایرادی نمی‌گیرم...خلاصه توی دغدغه های زندگی این حق مرداس ما ...

تعارف میکنن اینم دور از چشم من ی وقت بخوره 

من نمیخام بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تنها مبشم میترسم

چرا میترسی من بعضی شب ها تنها میخوابم وقتی شوهرم خونه نیستن 

‌ سرزمین کوچکِ قلبِ مرا‌ لبریز از عشقِ خود کردی دلبــــــــر ❤️..#بوَدتعلقِ‌دل‌باتو‌‌#متعهد 🧿💍
همیشع ک ن  ولی وقتای بیکاریش زیاد تو خونه نیس میگه مرد نباید تو‌خونه بشینه

پس خیلی سخت نگیر و کوفتش نکن 

شوهر منم همین حرفو میزنه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
من دوس دارم ب زنذگیش بچسبه

بیشتر مردا همینن 

ما فقط باید با سیاست و ارامشمون اونارو پایبند کنیم اشکالی هم نداره بنظرم دو هفته ی بار با دوستاشون جمع بشن و خوش باشن

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
تعارف میکنن اینم دور از چشم من ی وقت بخوره   من نمیخام بخوره

اگه بخواد توی روزای عادی هم دور از چشمت میخوره منتظر تولد نمیمونه برای خوردن...جوری باش که باهات رفیق باشه گلم..نمیگم مشروب بخوره کاریش نداشته باش میگم یکبار تولد دعوته زهرش نکن جوری نباشه که دور از چشمت و بی خبر کاراشو بکنه...نه بخاطر ترسیدن ازت برای آرامش زندگیتون مجبور به مخفی کاری نشه...بزار بره غر نزن دو روز بعدش بگو من ناراحت میشم مشروب میخوری اینجوری بیشتر به حرفت می‌کنه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگه بخواد توی روزای عادی هم دور از چشمت میخوره منتظر تولد نمیمونه برای خوردن...جوری باش که باهات رفی ...

میگم رفتی اونجا شام و بگو‌زودتر بخورین 

بعد بشینن پا خوردن اون چیزا ک‌توام مجبور نشی دیر بیای بگی شام دیر دادن