2777
2789
عنوان

عدد بتا

428 بازدید | 35 پست

سلام خوبین من پریودم نا منظم 

تقریبا یه هفته گذشته از پریودم ولی ماه قبل پریودم ۱۰ روز طول کشید ۲ آبان موئدم بود 

اینم بگم ماه قبل پریودم با لکه بینی شروع شد خیلی کم ولی تا ۱۰ روز ادامه داشت ۶ آبان تست زدم صبح و شب سریع زیر ۵ دقیقه هاله بنفش زد دوباره ۸ آبان تکرار کردم سریع خاله زد و پرنگ تر بود تا دیشب دوباره تست زدم سریع خط صورتی زد ولی جواب آزمایش که برای ۸ آبان بود عدد بتا ۵ >

ممکنه زود رفته باشم ؟ البته رنج آزمایشگاهی که رفتم از ۵ بود تا ۳۰ 

کلی علائم هم دارم از دیروز سر گیچه شدید داشتم به طوری که حتی اگه دراز کشیده باشم یا نشسته باشم بازم دارم  امروز هم کمر درد .....

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتماً زیاد باردارین یه هفته دیگه آزمایش بده

خدا از زبونت بشنوه عزیزم دکتر هم بردم گفت نیاز به تکرار علائمم هم هر روز بیشتر میشه ...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 
من تست هارو هم منفی میبینم  وقتی زمان میگذره اون حاله پررنگ میشه شما فکر می‌کنی مثبته

نمیدونم والا آخه سریع زیر ۵ دقیقه خط انداخت