2777
2789
عنوان

شکم

92 بازدید | 9 پست

خانوما من هم پریودیم منظمه هم بیبی چکم تو دو ماه مختلف منفی شده

ولی شکمم بزرگ شده ، قبلا چاق شدنم از ناحیه شکم نبود!!!

کیست هم که ندارم چون پریودیم منظمه پس چمههه؟؟

نکنه حاملممم😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو سونو شکمی کن احتمال زیاد مشکلی هست کیست داری شاید .بعضی وقتا پریودی بهم نمیریزه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اگه باردار باشم تو سونو شکمی (ماه سومم) نشون میده؟

اره بنظرم نشون بده .چون من کلیه م درد میکرد سونو شکمی کردم بهم گفت جنین هم قلبش میزنه درهمین حد.بهش بگو چک کنه با کسی که برات نسخه مینویسه بپرس 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
شما مگه پریود می‌شدین که نمیدونستید باردارین

من میدونستم باردارم ولی چون کلیه م درد میکرد رفتم سونو تو سونو شکمی بهم درمورد جنین هم گفت که حالش خوبه درهمین حد

2827
2791
2779
2792