2777
2789

برا منم آمد

ولی واریز نکردم

چون حدود ۲۰۰ تومن بخاطره اتومات فرقش بود حالا شاید خوب باشه ولی ما که در حد همون شاهین معمولی با فروش ماشینمون و وام بتونیم جور کنیم شکر خدا

اتومات ۶۰۰ میلیونی برا خودشون باشه

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم آمد ولی واریز نکردم چون حدود ۲۰۰ تومن بخاطره اتومات فرقش بود حالا شاید خوب باشه ولی ما که ...

اخه گفتن معمولی نمی‌دن.‌.....منم معمولی ثبت نام کردم اما پیام اتومات اومد...

سبزوار وطن من ...
من اردیبهشت ثبت نام که تیر بگیرم  نمیدونم شما کجا ثبت نام کردید

من در اومده بود زمستان ۱۴۰۳اما پیام اتومات اومد،برای شما چه تاریخی در اومده بود سال ۴۰۳یا۴۰۲

سبزوار وطن من ...
تیر ۴۰۳ شهریوزم پیام داد که پول واریز کن ۲۱۳تومن دارم 

ما برامون ۲۰مهر پیام اومد معمولی نوشته بودیم پیام اتومات اومد ۲۹۰رو با بدبخت و فروش طلا جور کردم اما بقیش اصلا پول نداریم.....اشتباه کردم برامون دعا کنه خدا جورش کنه ،من زنگ زدم اپراطور سایپا گفتم ما معمولی ثبت نام کردیم پیام اتومات اومده...اتومات نمی‌خوایم....اما گفت فقط اتومات میدن..‌

سبزوار وطن من ...
ما برامون ۲۰مهر پیام اومد معمولی نوشته بودیم پیام اتومات اومد ۲۹۰رو با بدبخت و فروش طلا جور کردم اما ...

قراردادتو گرفتی؟

ببین من ۴شهریور/که پیامک اومد اینترنتی خواستم پرداخت کنم تو سایتش زده بود دتده ایی قراردادمم که گرفتم زده دنده ایی

بازم پیگیزی کن 

گل دختر نازم آرامش
قراردادتو گرفتی؟ ببین من ۴شهریور/که پیامک اومد اینترنتی خواستم پرداخت کنم تو سایتش زده بود دتده ایی ...

بله گرفتم ...از نمایندگی تحویل گرفتم قرادادک ایمنا فرداد بیشتر حالت رسید داشت....خدا خودش کمک کنه پولش جور سه.‌‌

سبزوار وطن من ...
بله گرفتم ...از نمایندگی تحویل گرفتم قرادادک ایمنا فرداد بیشتر حالت رسید داشت....خدا خودش کمک کنه پو ...

نمیدونم ولی به من قرارداد دادن 

زمان تحویل و شرایط و پول پرداختی هم ذکر شده

گل دختر نازم آرامش
نمیدونم ولی به من قرارداد دادن  زمان تحویل و شرایط و پول پرداختی هم ذکر شده

همونه دیگ...مبارکت باش منم از خدام بود معمولی بدن پولش جور میشد اما اتومات سخخخخته

سبزوار وطن من ...