2821
2789

اره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ک واسه برطرف کردن دردم ازش استفاده میکنم  فک نکنم تاثیری تو کم شدنه خونریزی داشته باشه

شما هر ماه میخورید ؟من چند ماهه میخورم برای خونریزی تاثیر داره واسه من

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

خودسر قرص ننداز یبار این کارو کردم الانم ب غلط کردن افتادم نزدیک عادت اسهال زیاد میشم قرص ضد اسهال چند روز انداختم بعد معدم ورم کرده چه ورمی حالا هر چقدم میرم دکتر فایده نداره  فقط خاک توسرم

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
خودسر قرص ننداز یبار این کارو کردم الانم ب غلط کردن افتادم نزدیک عادت اسهال زیاد میشم قرص ضد اسهال چ ...

خدا نکنه گلم منم همین جور میشم ولی واسه خونریزی زیاد رفتم دکتر گفت علت خاصی نداره مفنامیک بخور الان چند ماهه میخورم ولی دیگه می ترسم ضرر داشته باشه

عزیزم بچه شما تو جنینی حرکاتش زیاد بود مشکلی که نداره انشالله ؟

بله عزیزم حرکاتش زیاد زیاد نبود ولی خوب بود الانم یه پسر باهوش  دارم  و آروم وزرنگ😍🤩