18 سالمه. برا کنکور هم میخونم ولی همه جا جار نمیزنم اکثرشون اینجورین که وای من خیلی میخونم وای من خیلی خسته میشم و همه جا میگن، منم میخونم ولی نمیگم، از طرفی من دسر و کیک و پنکیک و فینگرفودای مختلف و خیلی خوب درست میکنم و به عنوان تغذیه خودم و داداشم میزارم چیزای گرون هم نه ولی خب چیزای خوشمزه میبرم زیاد هم درست میکنم و به همکلاسیام میدم اونوقت دائم میگن نه درس میخونی نه مدرسه میای (من بخاطر اینکه بعضی مباحث عقبم بعضی روزا نمیرم مدرسه از صبح تو خونه واسه کنکور میخونم به کسیم نگفتم که به گوش ناظم و مدیر نرسه داستان درست نشه ولی نمره هام 19، 20) فقط بلدی بشوری بپزی بسابی دختر شوهری مدرسه ای همش ازین حرفا میزنن منم نمیتونم دلیل نیومدنمو بگم🥺💔 فقط بهشون میگم زندگی من به شما ربطی نداره بعدم مگه عیبه هنر خونه داری؟ از نظر من خیلی عالیه چون مامانم بچه کوچیک داره من خیلی کمک حالشم همیشه هم خونمون برق میزنه هفته ای دوبار اینه ها و شیشه هارو برق میندازم، با شامپو فرش هفته ای یه بار فرش رو تمیز میکنم، مبلامون چون پارچه ایه با شامپو فرش میشورم و... ولی وقتی بهم اینجوری میگن دلم میشکنه🥲💔
از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
خوب مگرغیبت نمیخوری تومدرسه که مدیروناظم بی خبرن؟ باردگه خوراکی برابقیه نبر
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖