2777
2789
عنوان

دی جی کالا

133 بازدید | 15 پست

بچه ها من شنبه بسته ای از دی جی کالا دریافت کردم اما اصلا اون چیزی نبود ک میخاستم. از شنبه یکسر دارم درخواست مرجوعی میدم نمیاد پشتیبانی هم میگ یه ساعت دیگه یا نیم ساعت دیگ اونجان. آخر سرم کسی نمیاد و پیامک دی جی میاد ک نتونستیم بیاییم برای دریافت کالا یه وقت دیگ تعیین کنید. 

خستم کردن بخداااا این دیگ چه وضعشه. 

الانم برای بار هزارم زنگ زدم گفتن ما باهاشون حرف زدیم دو ساعت دیگ میان. اگ هم نیومدن پستش کنید... 

چقدر چرت شده چقد مزخرف شده این دی جی تا الا مرجوعی داشتن هیچ کدومشون ب اندازه این اذیتم نکردن.. 

چیکار کنم چجوری پستش کنم؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

برای منم همینکارو کردن منصرف شدم از مرجوع کردنش🤦🏻‍♀️

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای برای منم سر مرجوعی اینطور میش هااااااا 😑پدرم درومد ینی ببین آدرس برای تحویل کالا هرجایی ک مامور پست دیج ی کالارو تحویل میده اون آدرسو بزن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
برای منم همینکارو کردن منصرف شدم از مرجوع کردنش🤦🏻‍♀️

اخه این لباس اندازه اندازه نیست کوچیکه. 900 تومنه. حداقل ببرن با پولش دو سه تای بهتر بخرم باز

اخه این لباس اندازه اندازه نیست کوچیکه. 900 تومنه. حداقل ببرن با پولش دو سه تای بهتر بخرم باز

مدام پیگیر ظو ،نهصد کم نیست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای برای منم سر مرجوعی اینطور میش هااااااا 😑پدرم درومد ینی ببین آدرس برای تحویل کالا هرجایی ک مامور ...

همون ادرس هست خو 

مدام پیگیر ظو ،نهصد کم نیست

دیگ انقدر زنگ زدم خودشون هم میگن اونی ک قراره بیاد ببره. بهتون زنگ میزنه و میاد میبره اما نه کسی زنگ زنه نه هم کاری کردن 

دیگ انقدر زنگ زدم خودشون هم میگن اونی ک قراره بیاد ببره. بهتون زنگ میزنه و میاد میبره اما نه کسی زنگ ...

بگید شماره اونو بدید من زنگ بزنم

بازم پیام بدید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بنظرت باز زنگ بزنم؟ 

اره احتمالا آخر هفته هست بخاطر همون ولی بازم بزنگ 

زنگ بزنم با ب پشتیبانی؟ 

اره

اره احتمالا آخر هفته هست بخاطر همون ولی بازم بزنگ 

بخدا پنج روزه ما رو اینجا کاشته رسما