2777
2789
عنوان

دوست دارم به شوهرم خیانت کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل به جای خیانت جرئت داشته باش جدا شو

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

مستقیم بهش بگو توقعاتتو 

شما از ی دنیای دیگه همسرت از ی دنیای دیگه این 

۶ ماه وقت کمیه واسه هماهنگ شدن

ده ساله متاهلم باز گاهی به همسرم میگم اخه پس کی میخوای یاد بگیری تو😑

دندون رو جیگر بذار خواهر

زندگی کتاب رمان نیست 

همینه باید باهم کنار بیاین به هم یاد بدین از هم یاد بگیرین خصوصا اگه هر دو بی تجربه این

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

جدا شو بعد هر کاری خواستی بکن!

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

چرا نمی شینید باهم حرف بزنید درست و منطقی حرفاتو بزن تکلیف زندگیتو مشخص کن اگر نمیتونی باهاش زندگیتو ادامه بدی جدا شو ولی خیانت نکن که کار ادمای ضعیف النفس. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ای خدا🫤🙄🙄🙄🙄خب جدا شو 

چرا میخای ابرو حیثیتت رو ببری زیر سوال،هرچیزی راهی داره جداشو دگ

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

اگه جای خیلی از زنهای دیگه بودی با وجود بچه سالهای سال  از طرف شوهر وخانواده اش آزار میدیدی چیکار میکردی؟

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.