موتور xu7p هم بد نیست جدیدا ضعف های قبلبش برطرف شده ولی چون استارتر برای سرکار رفتن میخواد به نظرم ...
اره درسته
برا مصرف خودش بهتره
ما slx موتور tu5 داریم
شتابش فوق العادس
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
😐و منی که هرروز ماشین رو از شوهرم میگیرم میرم کورس گزاشتن😐😂😂
دمت گرم
چجوری نمیترسی
من دلم میخواد سرمو بکونم بع شیشع ازبس پشته فرمون حالم بد میشه
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
اره درسته برا مصرف خودش بهتره ما slx موتور tu5 داریم شتابش فوق العادس
عالیه واقعا
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دمت گرم چجوری نمیترسی من دلم میخواد سرمو بکونم بع شیشع ازبس پشته فرمون حالم بد میشه
ترس نداره
کنترل گاز و ترمز رو دارم
بعد خوبیش اینه ترمز ک میگیری سرجات میخکوبت میکنه
کلا هیجان رو دوس دارم
از هیچی نمیترسم
دمت گرم چجوری نمیترسی من دلم میخواد سرمو بکونم بع شیشع ازبس پشته فرمون حالم بد میشه
چرا آخه 😅
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
همونروز این پژوعه خورد تو پستمون سریع قولنامه کردیم😂
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ما تو اوج نا امیدی بودیم یهو ی پولی اومد دستمون میخواستیم تیبا ۲ بخریم یا ۲۰۶ همونروز این پژوعه خ ...
😍
من خودم اوایل جوری میلرزیدم که با زور کلاچ میگرفتم
چون میترسی که تصادف کنی یکم بیشتر تمرین کن نه برای اینکه بلد نیستی برای بدست آوردن اعتماد به نفس ...
کلا همه زندگیم همینه