ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
من خودم خیلی به ماشین ها علاقه دارم 😅😅😅 هرچند معمولا کسی انتظار نداره
پس رانندگیتم باید علی باشه
من پشته فرمون میشینم هول میشم خنگ میشم
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
پس رانندگیتم باید علی باشه من پشته فرمون میشینم هول میشم خنگ میشم
😅😅
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بستگی داره پارس موتورش tu5 یا xu7p ؟ پارس برای خانواده و سفر های دور خیلی راحت تر و آیرودینامیک تر ...
کلا موتور tu5 عالیه
از همه لحاظ
پژو کلا خوبه
۲۰۶ هم تیپ ۵ خیلی خوبه
تیپ ۲ موتورش ضعیفه
صندوق جای کمی داره
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
کلا موتور tu5 عالیه از همه لحاظ پژو کلا خوبه ۲۰۶ هم تیپ ۵ خیلی خوبه تیپ ۲ موتورش ضعیفه صندوق جا ...
موتور xu7p هم بد نیست جدیدا ضعف های قبلبش برطرف شده
ولی چون استارتر برای سرکار رفتن میخواد به نظرم ۲۰۶ بهتر
هر چند خودم پارس رو بیشتر دوست دارم
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
پس رانندگیتم باید علی باشه من پشته فرمون میشینم هول میشم خنگ میشم
😐و منی که هرروز ماشین رو از شوهرم میگیرم میرم کورس گزاشتن😐😂😂