2777
2789
عنوان

چرا گرم میگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
شما هم سن من بودی بلد بودی؟

عزیزدل.من نمیدونم چند سالته..  

من پدرم خیلی افکارش متفاوت بود نسبت به بقیه. از سن کم کلا محدودیت نداشتم.از ۱۵،۱۶ سالگی هم بابام بهم میگفت خودت باید گلیمتو از آب بکشی بیرون.. تجربه کنی هرکاری میخوای انجام بدی  ولی با من صادق و روراست باشی.. میگفت من بابات نیستم من رفیقتم‌‌ . میخوای با هرکی بگردی به من بگو.. میخوای هر کاری کنی من مانعت نمیشم.. این باعث میشد پشتم گرم باشه و بقیه وقتی میدیدن روابط منو با پدرم،ناخودآگاه می‌فهمیدن که نمیتونن ضربه بزنن.. 

۱۷ سالم بود تو دانشگاه با همسرم آشنا شدم.. دو سه ماه بعد از آشنایی اومد خواستگاری.. بابام باهاش موافق بود. ولی گفت سن دخترم کمه. صبر میکنی تا سنش بیشتر شه الان وقت ازدواجش نیست.. تا اون موقع میتونید با هم باشید ولی حرف ازدواج نه..

چهار سال ما با هم بودیم.. دوست پسرم بود عشقم بود،میومد خونمون کلی با بابام رفیق بود.. من هفته هفته باهاش مسافرت میرفتم چون مورد  اعتماد خانوادم بود...  حالا اینارو گفتم و سرتو درد آوردم تا بهت بگم که شرایط خانوادگی و طرز تربیت و مدل زندگی آدما، خیلییی موثره در یادگیری روابط اجتماعی.. اگر تجربه کنی، طبعا صد در صد ، یاد میگیری.. اولین اصل یادگیری و پیروز شدن، تجریه کسب کردنه.. بدون تجربه و یادگیری،نمیتونی مهارت بدست بیاری‌..

خودت مقایسه کن کسایی که توو جامعه میچرخن و روابط اجتماعی گسترده دارن، با کسایی که صبح تا شب توو خونه و نهایت با خانواده درجه یک ارتباط دارن...   کدوم یکی مهارت اجتماعیشون بیشتره؟ با یک نگاه میفهمن طرف چه کارس....   تجربه و روابط گسترده خیلی موثره...

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدل.من نمیدونم چند سالته..   من پدرم خیلی افکارش متفاوت بود نسبت به بقیه. از سن کم کلا محدو ...

ازینکه ازدواج کردی راضی هستی؟

من از ازدواج هم ترس زیادی دارم کلا گارد دارم بهش

ازینکه ازدواج کردی راضی هستی؟ من از ازدواج هم ترس زیادی دارم کلا گارد دارم بهش

خیلی راضی ام... من واسه هرچیزی خیلی تلاش و پشتکار و ممارست خرج کردم ..خیلی هدف داشتم توو زندگی و بهشون رسیدم..

اما همسرم بزرگترین شانس زندگیم بودی.. تنها چیزی که تا زنده هستم بابتش از طبیعت سپاسگذارم‌‌..

انگار بند بند وجودمون برای هم ساخته شده.

ازینکه ازدواج کردی راضی هستی؟ من از ازدواج هم ترس زیادی دارم کلا گارد دارم بهش

نترس از ازدواج..

ازدواج هم یکی از مراحل زندگیه.. اگر دوست داری تجربه کنی ازدواج رو.. آگاهانه برو جلو. پشیمون نخواهی شد.. 

خیلی راضی ام... من واسه هرچیزی خیلی تلاش و پشتکار و ممارست خرج کردم ..خیلی هدف داشتم توو زندگی و بهش ...

خیلی خوبه

من خیلی بهم ریختم چون خیلی چیزا دیدم 

حس میکنم همه مردا خیانت میکنن

اونوقت چی؟

و اینکه خدایی نکرده همچین چیزیو تجربه کردی ایا؟

خیلی خوبه من خیلی بهم ریختم چون خیلی چیزا دیدم  حس میکنم همه مردا خیانت میکنن اونوقت چی؟ و ...

نه اصلا‌‌.. از چشمام بدی دیدم، از همسرم ندیدم..

اینطور نیست عزیزم، همه مردا و همه خانوما مثل هم نیستن.. همه خیانت کار و بد نیستن.. 

بیا خودم هزار تا آدم مجرد میشناسم که هر دختری آرزوشه باهاش باشه، سالم درست ادم حسابی ... کم نیستن‌. زیادن

بدبین نباش.. یه کم گسترده تر از جایی که هستی باش.. بیشتر سمت آدما برو  ببین بشناس  با اقشار مختلف بگرد..   

نه اصلا‌‌.. از چشمام بدی دیدم، از همسرم ندیدم.. اینطور نیست عزیزم، همه مردا و همه خانوما مثل هم ...

چقدر خوبی ازت میباره 😄

اره والا خیلی با ادمای تاکسیک درگیر کردم خودمو 

امیدوارم ذهنیتم بازم درست شع مث قبل

چقدر خوبی ازت میباره 😄 اره والا خیلی با ادمای تاکسیک درگیر کردم خودمو  امیدوارم ذهنیتم بازم ...

دیوونه😅😅

ولی جدی میگم..  محدود نکن خودتو به یه جا و یه مکان و یه سری افراد... 

نه چطور

همینطوری عزیزم

گفتم تهران باشی رفت و آمد میکنیم.. دیدت شاید یه کم به آدما عوض شه.. من از تو یاد میگیرم تو ازمن..

زیادی رفیق بازم.. شاید افتخار دادی تو هم به لیست دوستام اضافه شدی😁🤪😍💖