2777
2789
عنوان

چرا گرم میگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
اون روز همسرمم باهام بود اما نشست تو سالن انتظار، از اتاق پزشک که اومدم بیرون بهم شاکی بود که چرا ان ...

خیلی بده ک ادم توی بیمارستان و مطب دکتر امنیت نداشته باشه 

خدا راه کسیو نندازه اونجاها

این نوع راحت بودن فرق داره حسشو میفهمی  مردا همینطوری راحت نمیگیرن

اگر حسشو درک میکنی حق داری

ولی واقعا اینطور نیست که تمام راحت بودنا با نیت بد باشه..

من و دو سه تا از همکارای آقام اکثرا تا دو و سه نیمه شب سرکاریم، با همه راحت میگیریم.. با اسم کوچیک مثلا عروس دامادو  یا صاحب مجلسو صدا میزنیم.. واقعا منظوری نداریم.. 

همه هم نیت بد ندارن

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون روز همسرمم باهام بود اما نشست تو سالن انتظار، از اتاق پزشک که اومدم بیرون بهم شاکی بود که چرا ان ...

اون دیگه هول و هفت خط بوده😬😅

من دکتر دندونم که پیشش میرم؛ بار اول دوم خیلی راحت بود.. منم زیادی راحتم با همه. ولی اون دو برابر من..ولی من فوبیای دندونپزشکی دارم.. شوهرم باهام میومد که دستمو بگیره نترسم، پیش شوهرمم راحت بود..  کلا مدلش اینطوری بود..

ولی دکتر تو...  خدا نصیب نکنه

البته رشتتو زدی نقاشی نمیترسی تا دو شب ؟

نه نترسی نداره.. تنهایی تا خوده صبحم توو خیابون پرسه بزنم نمی‌ترسم..

ابنجا که دیگه سرکارم هست و همیشه شلوغ و مهمونی و بزن و بکوب و سه تا همکار آقاهم که همیشه باهام هستن.. تنها نیستم..

حالا چن تا همکار خانوم هست؟😂 چن سالته؟ من کاملا برعکس توام

۳۳

من و سه تا رفیقم که خانوم نیستن،میریم واسه فیلمبرداری...

همکار خانوم فقط عکاسی میکنه توو باغ یا آتلیه.. واسه فیلمبرداری شبا نمیاد..

از چه نظر میگی برعکس منی؟😀

۳۳ من و سه تا رفیقم که خانوم نیستن،میریم واسه فیلمبرداری... همکار خانوم فقط عکاسی میکنه توو باغ ...

میگی نگران نیستی چون سه تا همکار اقا باهاتن

من نگران همون سه تا میشم 😂

راز موفقیتت چیه؟

ب نظرت برخورد من باعث میشه بعضیا ب خودشون جرات بدن ؟یا مثلا میگم من ممکنه اگه تو همچین محیطی بودم بهم پیشنهاد بد میدادن

میگی نگران نیستی چون سه تا همکار اقا باهاتن من نگران همون سه تا میشم 😂 راز موفقیتت چیه؟ ب نظرت ب ...

اخه عزیزم اعتماد خیلی مهمه.. ما چهار تا ۱۲ ساله همکاریم... ۱۲ ساله حداقل یک شب درمیون تا حداقل ۳ نیمه شب با همیم... قبل از اونم با دو تاشون دانشگاه با هم بودیم.. یعنی کلا هوای همو داریم،مراقب همیم خیلی.. الان ما واسه یه سفر کاری از دیشب من و دو تا همکارم با همیم.. صبح رسیدیم استراحتی کردیم.. دیگه یه جایی گرفتیم توو این شهر،منتظریم تا بعدازظهر بشه بریم سراغ کارمون،تا آخر هفته دیگه هم با همیم اینجا... ببین اونقد قابل اعتمادن که قابل وصف نیست.

بعد کلا خیلی جسور و نترسم.. کامل رو رفتارم اثر مثبت گذاشته.. 

وقدرت تشخیصم برای آدمای لاشی و آدمای حسابی،خیلی بالاست..

من زود با آدما گرم میگیرم.. زود باهاشون صمیمی میشم در عین احترام، و خیلی سادست؛اونایی که جنبشو ندارن به سرعت خودشونو لو میدن.. 

اخه عزیزم اعتماد خیلی مهمه.. ما چهار تا ۱۲ ساله همکاریم... ۱۲ ساله حداقل یک شب درمیون تا حداقل ۳ نیم ...

من متاسفانه از قدرت تشخیصم استفاده نکردم یه جاهایی

میدونم چی میگی 

حس درونی خیلی مهمه

مرسی

میگی نگران نیستی چون سه تا همکار اقا باهاتن من نگران همون سه تا میشم 😂 راز موفقیتت چیه؟ ب نظرت ب ...

ببین اگر از سن کم تو شرایط بوده باشی و برات عادی باشه، نه به مشکل نمیخوری..

ولی صد در صد ممکنه آدم توو این شرایط هم پیشنهاد داشته باشه..  منم کم پیشنهاد از این طرف و اون طرف نداشتم... خیلی زیاد بودن.‌ با اینکه میدونستنن متاهلم و سه تا بچه دارم..

باید بلد باشی آدمارو بشناسی تا ضربه نخوری..