2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

92 بازدید | 17 پست

دوستان من یکماه ب تجویز پزشک ال دی خوردم و همون ماه پریود شدم الان بعد اون دقیق یکماهه ک پریود نشدم از ۸ مهر تا ۸ ابان تو گوگلم زده تاسه ماه نشدن بعد مصرف قرص طبیعیه بخدا خسته شدم انقدر رفتم دکتر چ کنم بنظرتون؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست...💫

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تنبلی تخمدان داشتم بادارو رفع شد ولی الان باز پریود نشدم😕

شاید باز برگشته 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
شاید باز برگشته

ن فک نکنم چون تنبلی داشتم هیچ علائمی از پریود نداشتم چهار ماه چهارماه پریود نمیشدم ولی الان یکماه کل علائمشو دارم ولی نمیشم

ن فک نکنم چون تنبلی داشتم هیچ علائمی از پریود نداشتم چهار ماه چهارماه پریود نمیشدم ولی الان یکماه کل ...

اگه متاهلی خب شاید باردار باشی نمی‌دونم دیگ

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

چون شنیدم کسایی که علائم پریود دارن اما نمیشن باردار میشن دقیق نمی‌دونم هااا

چون شنیدم کسایی که علائم پریود دارن اما نمیشن باردار میشن دقیق نمی‌دونم هااا

من تیر ماه دوماه لکه بینی داشتم اون وسط باردار شدم شیمیایی بود دفع شد دکتر ال دی داد منظم بشم همون ماه فقط پریود شدم دیگه نشدم تا الان😐

متاهلم بی بی گذاشتم باردار نیستم😔

انشاالله به زودی بشی

من تیر ماه دوماه لکه بینی داشتم اون وسط باردار شدم شیمیایی بود دفع شد دکتر ال دی داد منظم بشم همون م ...

بازم برو دکتر 

بخدا خسته شدم سه سال کلی دکتر ازمایش سنو دیگه مغزم نمیکشه

هق🥺🥺