روژا118 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 769 عنوان ولی 66 بازدید | 3 پست چی میشد برمیگشتم به سالها پیش زمانی که تازه اهنگ ژینا گل من پخش شده بود یا زمانی که هنوز گروه آریان آهنگ بیرون میدادزمانی که قرارهامون بعد از دانشگاه تو ساندویچی ها سر چهارراه بود .و عشق ها واقعی زمانی که بلد بودیم بخندیم شادی کنیم یک مادر که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند. یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است 1402/08/11 | 11:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راپونزل_موطلایی عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 738 الان همه چی فیک شده همه وی دروغی شده... قدیما با امکانات خیلی کم چقدر خوشبخت بودن مردم... الان نمیشه یه خونه ساخت توش زندگی راه انداخت آنچنان در دل من رفته که جان در بدنی🧿دوستی ممنوع❌
روژا118 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 769 الان همه چی فیک شده همه وی دروغی شده... قدیما با امکانات خیلی کم چقدر خوشبخت بودن مردم... الان نمیشه ... هعی یک مادر که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند. یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است
swoi_84 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1838 بزرگترین حسرت و آرزوم تا ابد اینه کای کاش میشد زمان رو برگردوند به عقب ...:)💔 دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔 آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....