2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاده  غم از رو دلم‌نمیره  اصلا چی بگم  از بیماری روحی خودم تا وضعیت مالی و بچه ...

🥺🥺🥺

انشالله که زودتر مشکلاتت حل بشن❤️

و راه حلی براشون پیدا کنی🥺❤️

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
چیشده؟

وقتی میبینم نمیتونم زندگیمو اونطوری میخام اداره کنم

و همش یا کار اشتباه انجام میدم و شکست میخورم اذیت میشم میدونی

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
ممنون  امیدوارم  تو ام ناراحتیت تمام بشه  واز خوشحالیات بگی   و بتونی شادی را تو ...

حس میکنم خیلی ضعیفم از پس زندگی بر نمیام 

وقتی میبینم نمیتونم زندگیمو اونطوری میخام اداره کنم و همش یا کار اشتباه انجام میدم و شکست میخورم اذ ...

خیلی حس بدیه تلاش کنی میتونی از پس همشون بر بیای

کاربری دست دو نفره
خیلی حس بدیه تلاش کنی میتونی از پس همشون بر بیای

اصلا دستم به کار نمیره