مردمک چشم چپم سفید شده اما کور نیستم تو خواب خیلی نگران شدم بعد با خودم گفتم این کوری یه ژن از طریق خاندان پدریه ک باهامه
بعد به چشمای دخترعمه ام که نگاه میکردم اون اینجوری نبود و چشماش برق میزد
تو واقعیت هم اون حاملهست
آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.بهقول یکی از کاربران،مردی که میاد نینیسایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم کنخوشقلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایرانجان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
سلام گلم اگه یک چشم بوده یعنی به همه زود اعتماد میکنی و این برات دردسرمیشه درآینده ، خواب گور شدن کلا خوب نیست نشانه ضرر و زبانه از سمت خانواده پدری هم هست،
شما با بعضی مسایل خیلی احساسی برخورد میکنین اما بازم درکتون قویه و حس میکنین این اخلاق تون مثل خونواده پدریه ،اما دختر عمتون روی اون مسایل حساسیت نشون نمیده و درک قویتری داره
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من