من با فامیل مادریم خیلی جورم...خیلی دوسشون دارم ۳تا زندایی دارم ک خیلی با هم صمیمی هستیم....و ۱خاله ک جونم بهش وصله....از اونطرف ۴تا عمه دارم ک وقتی بزرگتر شدم و رفتارشون رو دیدم باهاشون کلا کات کردم....ولی ۴تا زنعمو دارم ک خیلی خوبن رابطم باهاشون خوبه و با یکی بیشتر از بقیه صمیمی ام...(هیچوقت اندازه زنداییا دوسشون نداشتم)..حالا این مدت ک جراحی بینی داشتم همشون بعد جراحی فهمیدن قضیه رو فامیل مادریم هیچکدوم ی زنگ برام نزدن هیچی اصلا.حتی حالمو نپرسیدن حتی خالم اصلا بروی خودش نیاورد...ولی زنعموهام وقتی شنیدن زنگ زدن اوتی ک خیلی صمیمی ام اومد پیشم....برام سوپ آورد و کل روز پیشم موند...و بقیشون هفته ای ۲یا ۳بار زنگ میزنن ک کاری داری یا نه کلا احوال پرسی.....خیلی دلم گرفت از فامیلی ک همه جوره براشون وایستادم حتی حالمو نپرسیدن....چقدر بعضیا کم شعورن....فهمیدم محبت محبت نمیاره اونی ک با محبته تو اگ کاری هم نکنی خودش معرفت داره.....خانواده مادریم دیگ از من معرفتی نمیبینن....حتی مامانم میگ راست میگی فامیل من خیلی کم محبتن
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بی خیال چ توقعاتی داری تو!!!! منم اگه خواهرم عمل بینی داشته باشه انقد سر خودم شلوغه ک نهایت ی تماس بگیرم و یروز هروقت وقت کردم برم پیشش اگه زندایی کسی باشمم عمرا حال ندارم برای عمل زیبایی برم عیادت!!
بی خیال چ توقعاتی داری تو!!!! منم اگه خواهرم عمل بینی داشته باشه انقد سر خودم شلوغه ک نهایت ی تماس ...
خب شما اخلاقت و روحیت اینه ولی اونا اینجور نیستن....همیت ی دونه خالم پارسال ک دخترش تیزهوشان قبول شد من زنگ نزدم تبریک بگم ازم دلخور شد ک برات مهم نبود آخرش کلی عذر خواهی کردم ک ن سرم شلوغ بود نرسیدم.....ولی حالاخودش...
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
به مرور وقتی بزرگتر میشیم متوجه میشیم خانواده مادری بهتر از پدری نیستن . فرقشون این بوده که مادر با خانواده خودش رابطه بهتری داشته در نتیجه ما هم تمایل پیدا کردیم. . وگرنه زن دایی و زن عمو هر دو آدمن این نگاه مامانمون بوده که فرق داشته