2777
2789

ببخشیدا وقتی معاینه میکنن ،بدتر آسیب نمیبینه؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا وقتی معاینه میکنن ،بدتر آسیب نمیبینه؟

دست نمیزنن .چشمی هست

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دست نمیزنن .چشمی هست

واقعا خو خوبه

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

بکا...۴ سانت بالاست ؟

اخه یه خانومی گفت یه سانت!

جاری بزگترم پزشک متخصص زنان هستن

نه خودشون و نه یکی دو تا از همکاران خوبشون که می شناسم تا حالا حاضر به ارائه این گواهی برای کسی نشدن و اصلا کسی رو که برای این منظور بهشون مراجعه کنه ویزیت نمی کنند. 

اگر کسی خدای نکرده درگیر تجاوز یا رابطه خشن و خطرناک از جانب همسر شده باشه که به فرد اسیب رسیده باشه داستانش جدا هست

خودم تنها می‌خوام برم  و برای خودم می‌خوام  اصلا رسم نداریم

حق داری منم همش توهم زدم ک نداشته باشم چی!

جرعت دکتر رفتنم ندارم🥺