fatooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1864 عنوان بهش پیام بدم؟ 132 بازدید | 13 پست ما همو میخواستیم ولی ب دلایلی نشد و کم کم دور شد . اون گفت مشکلتو حل کن ی مشکل خانوادگی بزرگی بود من همش ۲ سال گغتم باشه و نشد؟ ۱ ماه پیش پیام میدادیم اخرش نوشت باشه و منم چیزی نگفتم الان پیامش بدم؟ کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️ 1402/08/11 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahkameh71 عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 582 دو خط اخر حرفاتو بخون!خدایی اصن معلوم نیس چی نوشتی هی باشه و نشد از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘♀️🕊
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 نهههههههه لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
68_elay عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 14 اگه دوسش داری پیام بده،گور بابای غرور ولی آویزون نباش،اگه بخادت میمونه باهات ،ولی اگه نخاست برا خودت ارزش قائل باش و ولش کن دیگه
fatooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1864 اگه دوسش داری پیام بده،گور بابای غرور ولی آویزون نباش،اگه بخادت میمونه باهات ،ولی اگه نخاست ب ... من چندبار گفتم میخوای بری بروووو نرفت همش گفت هستم کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
68_elay عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 14 من چندبار گفتم میخوای بری بروووو نرفت همش گفت هستم ببین اگه می ارزه ،غرورتو بزار کنارو بهش پیام بده البته اگه واقعا دوسش داری ،زندگی دو روزه نزار حسرتش بمونه تو دلت
fatooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1864 ببین اگه می ارزه ،غرورتو بزار کنارو بهش پیام بده البته اگه واقعا دوسش داری ،زندگی دو روزه نزا ... دوسش دارم🖤💔 کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
fatooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1864 میفهمم، الان چند وقته باهاش حرف نزدی؟ ۱ ماهه کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
fatooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1864 بهش زنگ بزن،بگو کار خاصی ندارم فقط دلم برات تنگ شده نمیخوام بگم دلم برات تنگ شده پیامش میدم سلام خوبین . اگ اون دلش برامن تنگ میشد ۱ ماه خبری ازم میگرفت ن اینک بزنه بره و هی بگه من جایی نرفتم و پیشتم کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
68_elay عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 14 نمیخوام بگم دلم برات تنگ شده پیامش میدم سلام خوبین . اگ اون دلش برامن تنگ میشد ۱ ماه خبری ازم میگرفت ... وقتی دل تنگشی وقتی دوسشداری ، رک بگو باشه تو بردی ،من دلم برات تنگ شد یا زنگ بزن و بگو فقط خاستم صداتو بشنوم دلم تنگ شده مهم حال دلته،غرورو بزار کنار، اگه بخادت اینجوری براش با ارزش تری