2777
2789
عنوان

شرکت کروز‌‌‌...

224 بازدید | 27 پست

سلام ب همگی 

کیا اونجا بهشون جدیدازنگ زدن رفتن...دوماه میشه مصاحبه و همه چی انجام دادم زنگ نزدن هووووف منتظرم چقدبد چشم انتظاری

خدایاشکرت...❤️

سلام شروع به کار کردین؟چند وقت بعد تماس گرفتن باهاتون؟

سلام عزیزم من ۷ماه اونجام بعد دوماه سه من زنگ زدن بهم...ولی فک کنم جدیدانیرو میخان زودترمیزنگن 

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل فروردین رزومه دادم سایت .۳۰ ام اردیبهشت رفتم واسه ازمایش ایناش.شیفت صبح نوشتم فقط

معمولا تک شیفت جای نسبتا سخت میزارن.انشالاموفق باشی عزیزم..ولی حواست باشه باکسی زیادگرم نباش سرت ب کادت باشه خیلیازیراب زنن اوایل سختت میشه دوس داری بری ولی بمون نقوقش خوب مزایاش خوب

خدایاشکرت...❤️

معمولا تک شیفت جای نسبتا سخت میزارن.انشالاموفق باشی عزیزم..ولی حواست باشه باکسی زیادگرم نباش سرت ب ک ...

قربونت برم .توام موفق باشی عزیزم.اره میدونم همرو یکی از دوستامم دقیقا همینارو گفت بهم. فعلا منتظرم زنگ بزنن. خیلی دوست دارم زودتر شروع کنم

قربونت برم .توام موفق باشی عزیزم.اره میدونم همرو یکی از دوستامم دقیقا همینارو گفت بهم. فعلا منتظرم ز ...

فدات بشم عزیزدلم..هروقت بهت زنگ زدن خبرم کن انشاالا ک ب زودی زود زنگت بزنن معمولا پیامکش میاد ک چیاباخودت ببری و کی شروع بکارته هرپیامکی اومد بخون سرسری ردنشی بگی تبلیغ

خدایاشکرت...❤️

فدات بشم عزیزدلم..هروقت بهت زنگ زدن خبرم کن انشاالا ک ب زودی زود زنگت بزنن معمولا پیامکش میاد ک چیاب ...

پیامی که واسه شروع به کارت فزستاده بودنو میتونی واسم بفرستی.حالا یا اینجا یا تو شخصی