2777
2789
عنوان

بیماری عصبی هم هست

160 بازدید | 35 پست

من خیلی عصبیم خیلی ازاول همنجور بودم دیت خودم نیس حتی وقتی روخودم کارکنم بازم فایده نداره هچ قرصی تاحالانخوردم مال اعصاب وایناونمخورم کلامترسم اعتیادپیدا کنم شوهرم باکارلش میره رومخم منم بدتر عصبی میشم دادمزنم متسفانه باخانواده شوهرزندگی مکنم دوتا خانواده غیرمااینجاهستن همش سروصدا توهمچی دخالت مکنن حتی غذانمتونیم راحت بخوریم ازبچهاشون  شوهرم همش هم مگه افسردم سرش فقط روگوشی ازاول زندگی اینجوربود منم قبول کردم بخاطراینکه توخونم همش مگن چراازدواج نکردی چراراحت نبودم الانم موندم چ کنم توانایی جداشدن نداریم بچم شیرخشکی و کلی هزینه داریم همسرم کارش ازاده اتاقم خرابه کمدش هم خرابه 😥منم عصبی افسرده وداغون 

قران بخونه روزی یه صفحه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله مخونم البته ازقبل هم مخونم 

شما که خودت انقد فهمیده و با شعور هستید و میدونید ک این اخلاقتون بده مطمعناا بقیه هم خییلی مقصرن که باعث میشن شما اینجوری بشید و میدونی ک خودتون نمیخاید و بقیه ازارتون میدن ، ولی سعی کنید یزره رو خودتون کار کنید شما ک انقد با شعور و فهمیده هستید حتما میتونید خودتونو درست کنید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
شما که خودت انقد فهمیده و با شعور هستید و میدونید ک این اخلاقتون بده مطمعناا بقیه هم خییلی مقصرن که ...

مدونم بده داره اذیتم مده دق مکنم شوهرم توجه نمکنه بهم حسرت محبت ب دلم مونده دلم خونه جدامخاد

من اونقدر قرآن و ذکر میخونم ولی باز عصبیم ریشش برمیگرده به بچگیم

اره دقیقااا ، میدونی من یکی از دوستام البته بدور از شما ، طفلک مشکلات خیییلی شدید و بد داشتن این بچه بود ۱۰ ،۱۱ سالش بوده ، این عصبی شده و دست خودش نیست یعنی بهم میگفت بخدا من نمیخان اینجورب رفتار کنم ولی نمیتونم ، شماها واقعا تقصیر ندارزد ولی همین ک باز قبول دارید خودش خیلی خوبه سعی کنید بیشتر توکل بر خدا کنید و ارامش پیدا کنید و روی خودتون کار کنید ایشالله درست میشه 

دقیقا باریشه درمان بشه من اگ ازخانواده لعنتی شوهرم جداشم راحت میشم شوهرم هم ادم بشه

من مادرمم زیاد اذیتم میکنه شوهرمم یه جورایی باید مثل بچه حواسم بهش باشه منم اعصابم نمیکشه

مدونم بده داره اذیتم مده دق مکنم شوهرم توجه نمکنه بهم حسرت محبت ب دلم مونده دلم خونه جدامخاد

باهاش صحبت کن بگو بیشتر توجه کن ، اصلا از خودت شروع کن بهش خیلی توجه کن ناخوداگاه اونم درست میشه

باهاش صحبت کن بگو بیشتر توجه کن ، اصلا از خودت شروع کن بهش خیلی توجه کن ناخوداگاه اونم درست میشه

نمدونم باورت میشه یانه ولی خیلی باهاش صحبت کردم کلا نمدونم چرااینجوربیشتر خانوادش براش مهمه تا زندگیش اونم قرص اعصاب مخوره البته نمدونستم مخوره ک باهاش ازدواج کردم همش مگه افسردم