2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین

135 بازدید | 16 پست

1 ماه و 15 روره عمل کردم بچه ها بعد صبح ک از خواب بیدار میشم چون چسب دارم نمیتونم اب بزنم صورتم کلا 

بعد صورتم خیلی تیره شده چرب شده 😭

بنظرتون میتونم اب خالی بزنم صورتم صبحا حداقل روی چسب نمیتونم چسبو دربیارم دکتر گفت ورم میکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اووف 🤧 یعنی من چندسال پیش دماغم ترکید بدفرم شکست رفتم جراحی جا انداختن تو مطب مردم و زنده شدم سرت چشات تنفست انگار همه چیزت مختل شده پوستت که دیگه فقط جوش میزنی با چربی زیاد بخاطر نشستن

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

من با دستم اروم خیس میکنم میزنم دو طرف صورتم یا با فیس واش میزنم بعد با دستمال خیس پاک میکنم

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

راستی من ۱۵ روزه عمل کردم تیغه وسط بینیم احساس سفتی میکنم شمام همینطوری بودید

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#