2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله خوب شده ...ولی بعد ده سال فوت کردند.تا میدونم چهل روز غذای گیاهی بخور فقط خام ..اب لیمو تازه غده را نابود میکنه اثرش میره.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

میدونم عطاری میگفت اقایی سرطان کبد داشت چهل روز قرار بود بمیره .عطاری بهش کفت چهل روز فقط گیاهی بدون پخت و پز بخور.بعد چهل روز خوب شد .اثرش اصلا نبود

میدونم عطاری میگفت اقایی سرطان کبد داشت چهل روز قرار بود بمیره .عطاری بهش کفت چهل روز فقط گیاهی بدون ...

مادرمع.یبار تو لگنش درآورد چسبیده ب رحم.همه رو در آورد.شیمی کرد.حالا دوباره بعد ۶ماه ک از آخرین شیمی گذشته تو لگن در اومده.خیلی نگرانم

میدونم عطاری میگفت اقایی سرطان کبد داشت چهل روز قرار بود بمیره .عطاری بهش کفت چهل روز فقط گیاهی بدون ...

اخه مادرم خیلی بدنش ضعیف شده حالا خام خواری هم بکنه از بین نیره ک

بله خوب شده ...ولی بعد ده سال فوت کردند.تا میدونم چهل روز غذای گیاهی بخور فقط خام ..اب لیمو تازه غده ...

کاش مامانم ده سال دیگه عمر کنه هیچی از خدا نمی‌خوام دیگع

اخه مادرم خیلی بدنش ضعیف شده حالا خام خواری هم بکنه از بین نیره ک

من دکتر نیستم ولی میدونم عسل هم میدهند خورد .عسل و خرما حالاباید دکتر طب سنتی صحبت کنید ...مثلا بکی فلجه قطع نخاع بوده .ازبس بردنش حجامت الان داره راه میره .علم نوین همه را که نمیتونه درمون کنه .بچه ابجیم لوزه ش عمل میخوادبردنش حجامت و به اضافه رژیم عالی .الان عفونت امده بیرون .ولی چون همش بیرونن بیرون هم فاسده مریض میشه .بازم میره حجامت ولی خوب عفونت تو گوشش نمیمونه .مامانم یک دانه تورم داشت رفت حجامت الان خوب شده .کرونا یکی  را بردند حجامت .دکترش جوابش کرده بودند .الان زندس

من دکتر نیستم ولی میدونم عسل هم میدهند خورد .عسل و خرما حالاباید دکتر طب سنتی صحبت کنید ...مثلا بکی ...

راستش من اصلا ب تب سنتی اعتقاد ندارم.الانم ک از مامانم پرسیدم میگه دکتر گفته باید از ریش نمونه بگیره 

راستش من اصلا ب تب سنتی اعتقاد ندارم.الانم ک از مامانم پرسیدم میگه دکتر گفته باید از ریش نمونه بگیره ...

چون تجربه نکردید ‌.یا اینکه دکترش الکیه یا داروش قلابی بوده ..یا دکتره میگه بایدپرهیزی کنید .وگرنه داداش من کلی اتشغال میخوره اخرش عرق میخره واسه کبد .همون چرب مانده .نمیشه که این شیوه درمان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز