2777
2789
عنوان

نیازتون دارم😢

135 بازدید | 17 پست

دخترا حالم بده... امشب دوستم و مامانش تا همین الان خونمون بودن

بعد مامانم همش به دوستم و مامانش میگفت راحیل هرروز سرم داد میزنه فحشم میده😐

اول اینکه اره من با مامانم دعوام شه داد میزنم چون اونم داد میزنه

ولی خداوکیلی هیچوقت فحش ندادم به مامانم با اینکه اون به من میگه ج ن ده

و خب مادر دختریم ممکنه دعوامون بشه چرا باید ابروی منو پیش همه ببره به زور جلوی خودمو گرفتم گریه نکنم وضعیت بدی بود

به دوستم میگفت بیا بشو دخترم.. دختر خودم به درد نمیخوره!

مامان منم همینه

بیخیال

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب دل نگیر جو گیر شده مامان منم اینجور بود هر بار می‌رفت واسه نون همسایه ها رو میدید غیبت منو میکرد که اره فلانی نمیره واسه نون بعد همسایه در میزدم فلانی بیا برو نون بگیر مامانت حالش بده نمیتونه بره خخخخخخخ یعنی داستان داشتیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خجالت کشیدم جلوی مامان دوستم بد نگام میکرد وقتیم اونا رفتن به مامانم گفتم چرا اینو گفتی باز دعوامو ...

حق داری

منم کشیدم

کاریش نمیشه کرد. فقط ازش دور باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ن این تاپیک شما ن تاپیک آخر من ب خدا مادر حیفه حتی اگه داد بزنه

من اخه با داد زدن مامانم مشکلی ندارم

میگم چرا بابد جلوی جمع منو خوار و ذلیل کنه

به خدا مامانای دوستام اینطوری نیستن

ادم میتونه از مادر خودش که از گوشت و پوستشه دور باشه؟!

آره میشه. از کسی جلوش بد نگو، از نقطه ضعفات نگو، درد دل نکن پیشش.. اینجوری دوری کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره میشه. از کسی جلوش بد نگو، از نقطه ضعفات نگو، درد دل نکن پیشش.. اینجوری دوری کن

اخه بحث اینا نیست

بحث سر اینکه مسائل شخصیو که مثلا دعوامون میشه گاهی اوقات میره واسه همههه تعریف میکنه منو میکنه بد عالم خودش فرشته

باور کن مامانای دیگه منو به بچه هاشون نشون میدن تا بچه هاشون مث من باشن

بعد مامان خودم کوچیک ترین اشتباهی ازم ببینه میره واسه عالم و ادم تعریف میکنه 

هعییی💔

کلن به اینجور حرفا اهمیت نده ..بیخیال بابا 

ای کاش میشد...

وقتی دیگه دوستمم به حدی رسیده حرفامو باور نمیکنه فکر میکنه من هرروز مامانمو شکنجه میدم 

نمیشه اهمیت نداد

اخه بحث اینا نیست بحث سر اینکه مسائل شخصیو که مثلا دعوامون میشه گاهی اوقات میره واسه همههه تعریف می ...

مقایسه.. 

لابد مادرش اینطور بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40