2789

چشم پزشک برات اندازه میگیره

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوطرف تقارن ندارن حتی ابرو بینی اگه خودت فقط زوم کردی وحساس شدی اهمیت نده

اره حساس شدم چون سرم ضربه خورد چشام قرمز شد و درد گرفت هی نگاه کردم هس کردم تقارن ندارن توروخدا شماهم دقت کردی داخل چشمت اون گیله مشکیه تقارن نداری؟

اره حساس شدم چون سرم ضربه خورد چشام قرمز شد و درد گرفت هی نگاه کردم هس کردم تقارن ندارن توروخدا شماه ...

من کلا روقیافم زومم همیشه اره حتی فرم چشم یکم تفاوت داره .عکس ازسمت راستو چپ صورتت بندازی متوجه میشی.بازشماکه میگی ضربه خورده دکترحتما برو 

مرسی گلم اون خودش اگر انحراف باشه میگه؟چون سرم ضربه خورد چشام درد گرفت بحاطراون گفتم

اره عزیزم میگه انشاله ک چیزی نیست ولی اگه میخای مطمین بشی فقط دکتر میتونه کمکت کنه

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩