2777
2789
اگه پولداری خیلی‌اگه پول نداری هم خودت هم اون زن هم اون بچه رو داغون میکنی و فکرت دائم مشغوله چون هی ...

دقیقا اشتباه حرفتون

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

خیلی. قشنگ تر زد به انگیزم . حاملم کرد گف بشین بچه بزرگ کن الانم با دوتا بچه میگه آزادی برو بخون 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا اشتباه حرفتون

خیلی رویایی فکرمیکنی 😂😂

من سالهاس متاهلم هرکی دیدم اطرافم با این گرونیه هشتش گرو نهشه 

مگه اینکه ازاول پولدار بوده باشه

کاش من ی شب تو خواب بمیرم یعنی میشه

خیلی. قشنگ تر زد به انگیزم . حاملم کرد گف بشین بچه بزرگ کن الانم با دوتا بچه میگه آزادی برو بخون&nbs ...

سخته ولی میشود من هم دانشگاهیام با بچه میان کلاس و کار آزمایشگاهی انجام میدن

خیلی رویایی فکرمیکنی 😂😂 من سالهاس متاهلم هرکی دیدم اطرافم با این گرونیه هشتش گرو نهشه  مگه ...

خدا حفظتون کنه برای هم،من دوستی دارم میگه با همه مشکلاتم میام میخونم 

سخته ولی میشود من هم دانشگاهیام با بچه میان کلاس و کار آزمایشگاهی انجام میدن

من دخترم سوم میخونه صب تا شب درس میخونه بسختی یادش میدم وخت ندارم ی پسرمم سه ساالشه نمیرسم واقعا دیگه ارزش نداره . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من دخترم سوم میخونه صب تا شب درس میخونه بسختی یادش میدم وخت ندارم ی پسرمم سه ساالشه نمیرسم واقعا دیگ ...

سخته ولی میشود اگه توان دارید برید بخونید

سخته ولی میشود اگه توان دارید برید بخونید

مشکلاتن خیلی زیادن نمیتونم حوصله قبلو ندارم .که از یک کلاس تنها چهار نفر قبول شدن دوتاش روزامه بودن اونم یکی من بودم سراسری . ده دوازده سال پیش فوقو خوندم موند کارشناسیم