توت_فرنگى__ مدیر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 496 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست حس ششم قوی بیاد بگه بهم که برمیگرده عشقم یا نه؟ 1402/08/11 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8799 اره فک نکنم علاقه ای بهت داشته باشه عزیزم لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 اون مقصر بود دعوا کردیم دیگه کات کرد و حرفا بدی بم زد نامرد چرا کامنتاتو تو تاپیکم حذف کردی 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8799 اون مقصر بود دعوا کردیم دیگه کات کرد و حرفا بدی بم زد نامرد صبور باص ، پشیمون میشه خودتو سرگرم کن به راحتی هم نبخش لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 فک نکنم علاقه ای بهت داشته باشه عزیزم به اون دختری که تو ذهنمه علاقه داره؟ 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8799 به اون دختری که تو ذهنمه علاقه داره؟ اگر این طوری حس میکنی قطعا درسته چون حس یه دختر توی این موارد خطا نمیکنه لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 اگر این طوری حس میکنی قطعا درسته چون حس یه دختر توی این موارد خطا نمیکنه اگه حسم درست باشه که فکر میکنم منو دوست داره ولی میدونم دختره دوسش داره اونو نمیدونم 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8799 اگه حسم درست باشه که فکر میکنم منو دوست داره ولی میدونم دختره دوسش داره اونو نمیدونم پس به حست اعتماد کن لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43846 اگر این طوری حس میکنی قطعا درسته چون حس یه دختر توی این موارد خطا نمیکنه ماه تولدم؟
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 پس به حست اعتماد کن هعی ❤واسم دعا کن روزای سختی رو میگذرونم...خیلی سخت.. خیلی 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕