2821
2789
اره

فک نکنم علاقه ای بهت داشته باشه عزیزم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اون مقصر بود دعوا کردیم دیگه کات کرد و حرفا بدی بم زد نامرد

چرا کامنتاتو تو تاپیکم حذف کردی

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون مقصر بود دعوا کردیم دیگه کات کرد و حرفا بدی بم زد نامرد

صبور باص ، پشیمون میشه 

خودتو سرگرم کن 

به راحتی هم نبخش 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
فک نکنم علاقه ای بهت داشته باشه عزیزم 

به اون دختری که تو ذهنمه علاقه داره؟

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
به اون دختری که تو ذهنمه علاقه داره؟

اگر این طوری حس میکنی قطعا درسته 

چون حس یه دختر توی این موارد خطا نمیکنه 

اگر این طوری حس میکنی قطعا درسته  چون حس یه دختر توی این موارد خطا نمیکنه

اگه حسم درست باشه که فکر میکنم منو دوست داره ولی میدونم دختره دوسش داره اونو نمیدونم

اگه حسم درست باشه که فکر میکنم منو دوست داره ولی میدونم دختره دوسش داره اونو نمیدونم

پس به حست اعتماد کن 

پس به حست اعتماد کن 

هعی ❤واسم دعا کن روزای سختی رو میگذرونم...خیلی سخت‌.. خیلی

2825
2823
2791
2779
2792