2789
عنوان

کلاهبرداری.......

834 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

من ۸۰۰ هزار تومن برا ی بی وجدان واریز کردم 

گفت خیر هست و از صرافی انلاین برام مبلغی واریز میکنه با حرفاش مغزم رو شستشو داد بعد که پول رو زدم بلاکم کرد دیگه هم بخوام پیگیری کنم کلی باید خرج کنم ...

شماره کارتم و شماره شبا و شماره تماسم رو داره 

نمیتونم‌برم‌بانک کارتم رو مسدود کنم شما راهی میشناسین ؟

آخه ۱۵۵۴ رو هم زدم کارتم‌تجارته ولی نمیدونم تایید نکرد مسدود شد یا نه 

لطفت اگه کسی میدونه بگه 

سرم به شدت درد میکنه

هشت صد برای چی ریختی گلم 

گفت خیر و نیکوکار هست 

من هم واقعا به مبلغی که اون گفت نیاز داشتم و با اینکه گفتم من شدیدا نیازمندم اینکارو باهام کرد 

برای کارمزد صرافی انلاین میگفت لازمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت خیر و نیکوکار هست  من هم واقعا به مبلغی که اون گفت نیاز داشتم و با اینکه گفتم من شدیدا نیا ...

خیر بعد اومد ازتو بگیر برای صرافی فکر نکردی اینجا شما ه کارتش داری میتونی پلیس فتا صبح شکایت کنی حسابهایش مسدود کنی بگو من اشتباهی ریختم حساب میبنند 

همراه بانک نداری تو گوشیت  فردا برو بانک یه کارت دیگه بگیر

نصب کردم نوشت بایدبه ۱۵۵۴ زنگ بزنم 

زدم مراحلشو رفتم ولی در آخر نگفتن که مسدود شده

آخه نمیتونم برم بانک...

خیر بعد اومد ازتو بگیر برای صرافی فکر نکردی اینجا شما ه کارتش داری میتونی پلیس فتا صبح شکایت کنی حسا ...

خب لابد جابجا کرده سریع آخه کلاهبردار بوده دیگه 

کلاهبردار که حتما شماره واقعیشو نداده 

نمیدونم واقعا 

خب لابد جابجا کرده سریع آخه کلاهبردار بوده دیگه  کلاهبردار که حتما شماره واقعیشو نداده  ...

شماره کارتش مگه نداده مگر اسم وفانیلش نداری چطوری پول دادی صبح میری دادگاه یه دادخواست مسدودی حساب و میگی اشتباهی پول ریختم طرف حاضرنیست پولم بده بعد یه نامه میدن رو بانک وبانک حساب هاش پیدا میکنی ومسدود میزنی

نصب کردم نوشت بایدبه ۱۵۵۴ زنگ بزنم  زدم مراحلشو رفتم ولی در آخر نگفتن که مسدود شده آخه نمیتون ...

من یه باربا شماره پشتیبانی بانک ملی یا مسکن بود تماس گرفتم کارتمو مسدود کرد چون کارتم داخل ای تی ام گیر کرده بود  ترسیدم و زنگ زدم 

[QUOTE=315998254]من یه باربا شماره پشتیبانی بانک ملی یا مسکن بود تماس گرفتم کارتمو مسدود کرد چون کارتم داخل ای تی ام ...[/QUOTE

این بانک تجارت کلا مشکل داره

آره باید به پشتیبانی هم زنگ بزنم 

فقط چن بار به ۱۵۵۴ زدم 

آخه اون بی وجدان هم شماره کارت من رو گرفت که مثلا به محض واریزی من برام واریز کنه  نگرانم کرده ...

پیامک بانکی داری توهیچ شناختی نداری میخواست همون موقع برداشت میکرد هیچ تلفنی صحبت نکردی مجازی اعتماد کردی