2777
2789
عنوان

چالش مژه

285 بازدید | 47 پست

یه چالش مژه بریم؟ عکس مژه هاتونو بدین بینم چجوریاس، فقط ریمل آزاد 😂

در روزگـ‌ارے کہ بـ‌ا ܩُـ‌ردن عـ‌زیـ‌ز ܩـ‌یـ‌شـے زنـ‌دگـے ڪـ‌ردن خـ‌طـ‌اسـ‌ت!:️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واسه  منم زرده

ن بابا از تو ک سفیده 

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
مال منم دقیقا😐همه میگن برو دکتر چیزیت نباشه 

همش با خودم میگم نکنه زردی دارم یا مشکل کبد

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
چشم دخترمه نه خودم

اهاا..خیلی قشنگه چشاش

منم میگم نکنه هپاتیت دارم ونمیدونم 

من‌بابام هپاتیت داره😑

چشمات خیلی نازن ولی سفیدی چشمات طبیعیه اونقدر زرد نیس که بخواد غیر طبیعی باش

اینجا نور افتاده ولی اگ دقت کنی زرده حالت لکه

وای جدی🥲چکاپ کردی خودتو؟

برای کبد نه