2777
2789

باید مخرج ۶.۰۲ در ۱۰ به توان ۲۳ بذاری 

صورت مول 

بعد باز مخرج مول صورت گرم

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو صورت جرم مولیشو بذارم؟

نه تو مخرج 6/02 *10²³  بزار بعد صورت بزار یک مول بعد دوباره ضربدرد یه کسر دیگه بکن که صورتش هست جرم‌مولی مخرجش هست 1mol میخوای به این ایدی تو تلگرام پیام بده با فیلم‌برات توضیح بدمش @Marveh_1

میشه توضیح بدی چرا باید اینکارو کنیم؟ جرم مولیشو که داریم و تعداد اتم هاش

خب تو تعداد اتم داری باید از طریق ۶.۰۲ حلش کنی 

هر مول میشه ۶.۰۲ در۱۰ به توان ۲۳ 

کجاشو مشکل داری که توضیح بدم

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
خب تو تعداد اتم داری باید از طریق ۶.۰۲ حلش کنی  هر مول میشه ۶.۰۲ در۱۰ به توان ۲۳  کجاشو ...

میدونی یکم گیجم کرده چون باید تو مخرج اتم باشه که ساده شه و تو صورت مگه نباید جرم مولیش باشه؟ که بتونیم با یه کسر دیگه به گرم تبدیلش کنیم؟

میدونی یکم گیجم کرده چون باید تو مخرج اتم باشه که ساده شه و تو صورت مگه نباید جرم مولیش باشه؟ که بتو ...

نه دیگه وایسا حل کنم عکسشو بفرستم