2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی راهنمایی میخوام

225 بازدید | 34 پست

سلام خانمای عزیز . به راهنمایتتون نیاز دارم. یه دختر ۶ ساله دارم جدیدا یه رفتارایی میبینم ازش که ناراحتم میکنه. مثلا میگه وقتی قران میخونه بهم بگو که گوشامو بگیرم چون از صداش بدم میاد ، یا باباش بهش گفت اگه دعای فرجو حفظ کردی برات ربات میخرم اون گفت از این چیزا دوست ندارم یاد بگیرم 

شما برا تربیت دینی بچهاتون چیکار میکنید؟؟؟

تحت تاثیر کیه بچت کسی جلوش نگفته؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید صدای قران و اذان ودعا تو خونه زیاد پخش کنید ک اونم عادت کنه...پسر منم ۵ سالشه چون باباش حافظه و همیشه قران میپیچه تو خونمون عادت کرده ..حالا شما هم امتحان کنید...مسجد سعی کنید ببریدش ولی بش نگید بخاطر تو بزار شمارو ببینه والگوش بشید ..خدا حافظش باشه ان شاءالله 

اونم انسانه حق انتخاب رو بزارید به عهده خودش .. چون واقعا این چیزا رو نمیشه به کسی تحمیل کرد 

نمیخوام تحمیل کنم. میخوام به عنوان مادرشاون چیزی رو که میدونم درسته بهش آموزش بدم

یبار باباش گفت بچهای داداشش اینجورن از اون روز دخترم اینطور شده. شاید شنیده باشه

شاید

فعلا جبهه نگیرید حرفی نزنید الگوش خودتونید 

دختر من ۸ سالش یه روز حجاب داره ده روز ن😂

فعلا باهاش کتری تدارم تا خودش تصمیمش رو بگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من پدر مادرم عقاید دینی متفاوت داشتن

پدرم همه تلاششو کرد شبیه اون باشم خیلی وعده هدیه میداد و...

مادرم ولی اصلا سعی نمیکرد چیزیو حتما یادم بده اما نمازاش قضا نمیشد مهربون بود اروم بود سوالامو جواب میداد و سعی نمیکرد قانعم کنه بابام درست نمیگه یا فکرای خودم حتما اشتباهن

الان من سمت عقاید مادرمم... 

لطفا بچتونو مجبور نکنید اون خودش میبینه یاد میگیره

باید صدای قران و اذان ودعا تو خونه زیاد پخش کنید ک اونم عادت کنه...پسر منم ۵ سالشه چون باباش حافظه و ...

پخش میکنیم گاهی. مسجد و هیئت و کلا مکان های مذهبی هم میریم .ممکنه ما بهش فشار میاریم؟یبار بهم گفت تو هم ما رو کشتی با خدا ،نمیدونم در مورد چی صحبت میکردیم 

نمیدونم چیکار کنم ، کلا خیلی دختر سخت و بد قلقیه. زیاد گریه میکنه ،گاهی از کوره در میریم داد میزنیم سرش