2821
2789
عنوان

بدبخت شوددم

137 بازدید | 7 پست

گوشیم بازگشت کارخانه زدم حالا ایمیلم یادمه رمزش یادم رفته ب سیمکارتمم دسترسی ندارم نمیدونم چ کنم همه چیزم تو ایمیل بود خداااا

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

تبریک میگم ب چوخ رفی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید🌱 دیدم کاری از دستم برنمیاد راهنماییت کنم گفتم یک شعر بگم ...

همینم دمت گرم خخ

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

بگو گوربابای ایمیل و اینجوری خودتو آروم کن 😂

آروم شدم واقعا حح

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792