2821
2789
عنوان

سوال

87 بازدید | 14 پست

سلام. من شش ساله جایی کار می کنم. حقوق خوب نمی ده بیمه ام نداره. می خوام از اونجا بیام بیرون بهشم گفتم که تا ده  روز دیگه میام فقط. نیرو بگیر ولی گفت نخیر نمیشه. اگه ام دیگه نرم همش میخواد زنگ بزنه و بگه بیا. نمی دونم چی کار کنم. به نظرتون دروغ بگم. بگم مریض شدم. 

شش سال بدون بیمه کار کردید!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله

🥴🥴

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه راستشو بگو  بگو حقوقی که میدی کمه یا افزایش بده یا میرم جای دیگه

الان واسه هشت ساعت کار چهار و نیم می ده. همونم تیکه تیکه می ده. یعنی تو سه قسمت. همشم باید برای حقوقمون گدایی کنیم. هی زنگ و پیام و.... تا بده. الان هنوز حقوق مهرو نداده. از شهریورم 500 مونده. 

واسه هشت ساعت کار چهار و نیم می ده. اونم همش پیام و رنگ بزنیم تا بده. اونم تیکه تیکه می ده. از شهریو ...

حتما جاتون رو عوض کنید همین الان هم در حق خودتون کوتاهی کردید

[QUOTE=315970937]حتما جاتون رو عوض کنید همین الان هم در حق خودتون کوتاهی کردید[/QUOTE هی می گه نخی ...

اول کار پیدا کنید بعد استعفا بدید یه مدت هر پیغامی داد یا زنگ زد جواب ندید یعنی نه رد تماس کنید نه بلاک بالاخره خسته میشه

اول کار پیدا کنید بعد استعفا بدید یه مدت هر پیغامی داد یا زنگ زد جواب ندید یعنی نه رد تماس کنید نه ب ...

کاری واسم پیدا شده. از ساعت 12 ظهر تا 6.30 یا 6 عصر. حقوق و اینا شم بهتره. بیمه هم داره. ولی من نمی دونم چی کار کنم. چون با این ساعت کاری همه روزم می ره. از طرفی ام نمی دونم چطوری به اون بگم دیگه نمیام. 

الان واسه هشت ساعت کار چهار و نیم می ده. همونم تیکه تیکه می ده. یعنی تو سه قسمت. همشم باید برای حقوق ...

خیلی خیلی کم میده 

بنظر من شما قیل اینکه بهشون بگی بگرد یه کار خوب و مناسب پیدا کن 

بعد بهشون بگو که دیگه نمیخوای اونجا کار کنی 

دیگه نرو 

زیادی هم زنگ زدن نهایتش بلاک میکنی شماررو 

خیلی خیلی کم میده  بنظر من شما قیل اینکه بهشون بگی بگرد یه کار خوب و مناسب پیدا کن  بعد ...

الان یه جایی واسم پیدا شده خیلی خوبه. حقوق خیلی بهتره بیمه ام داره. تا یه هفته دیگه می خوام برم اونجا. چجوری بهش بگم؟