2777
2789
عنوان

گند زدم

212 بازدید | 20 پست

بچهها چند روز پیش توی گروه ورزشی به مربیم تبرسک گفتم اونم جواب داد گفت یادم نبود گروه داریم اینجا  !منم گفتم بچههامون فقط مدیر ناظرن .جواب داد خخخ  

از اون موقع انقدر اخم میکنه به من سر سنگین شده که نگو براش وسیله ورزشی بردم با تشر واخم گفت ممنون انگار داره کتک میزنه تا تشکر 

بخاطر پیامم ناراحت شده؟!چرا اینجور میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد پی وی گفت ممنون خیلی حال دادی کلی بوس و بغل .گفتم حال ندادم خانم تهمت نزن خندید تموم شد .ولی &n ...

چ جواب سمی دادی حق داره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

واقعا حرفم بد بود؟آخه بچههامون تو گروه هیچ پیامی نمیزارن سوال نمیکنن هیچی نمیگن از اون لحاظ گفتم 😅 ...

میدونم شما منظورت این بوده که چون بچه ها خوب استقبال نکردن ناراحتی و کاری نکردی براشون اما میتونستی همینو بگی 

حال ندادم چیه اصلا معنیشو میدونی چیه که گفتی /؟ خیلی جواب ناجوری دادی مخصوصا که اگر طرفت از خودت بزرگتر بوده باشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

مربیم گفت حال دادی  من نگفتم عزیز

میدونم اما شما طوری جواب دادی که انگار به اون منظور گرفتی حرفشو 

خب یکم توضیح میدادی عزیزه من جملت کوتاهه منم فکر بدی کردم 

میدونم اما شما طوری جواب دادی که انگار به اون منظور گرفتی حرفشو  خب یکم توضیح میدادی عزیزه من ...

آها پس بخاطر این پیام بود ناراحتیش 

ما از این شوخیا خیلی سرکلاس میکنیم میخندیم مسخره بازی درمیاریم