2777
2789
عنوان

کدومو برم؟

359 بازدید | 24 پست

فردا تولد زنداداشم تولدش مهمونی نیستی ینی کیکیشو میاره خونه بابام اینا که هر هفته دور هم جمع میشیم برای شام و دورهمی کیکشو میاره اونجا از طرفی پدر معلم دخترم هم فوت کرده کل مامانا میرن من چیکار کنم کدومو برم؟

از داداشم‌خواهش کروم تولد و دورهمی رو این هفته بندازم جمعه من به جفتش برسم اعتنایی نکرد همون پنج شنبه میترسم این ختم رو هم نرم بد شه برام جلو مامانای دیگه

شما بودین چیکار میکردین؟

خب مگه نمیگی بعد شام مراسم تولده؟ اون خدابیامرزو زودتر برو خب مگه شب میخواین برین؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه نمیگی بعد شام مراسم تولده؟ اون خدابیامرزو زودتر برو خب مگه شب میخواین برین؟؟

من بخاطر دوری خونم و مدرسه دخترم فقط هفته ایی یبار میتونم برم خونه مامانم اینا دوست دارم ببینمشون اخه بذارم شب برم مامانمم ناراحت میشه 

من بودم ختم میرفتم  شادی هر سال هست عزاداري فقط یه باره

زنداداشم دوساله اومده پارسال دخترم مریض شد بدجوری ترسیدم واگیر داشته باشه نرفتم تولدش کادوش فرستادم امسالم نرم دیگه قطعا بد برداشت میکنه

حالا اگه خودشون مهمونی مینداختن میگم دعوتم واجبه برم

همون دورهمی خونه مامانم اینا رو میخوان یه کیک بیارن

خواهش کردم بندازن جمعه نکردن حالا من نمیدونم کدوم برم کدوم نرم