2777
2789
عنوان

هیدروسالپنکس

1753 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من این ماه برای چکاپ رفتم دکتر سونو انجام داد و گفت لوله سمت راستم بستس بهم آنتی بیوتیک دادو عکس رنگی نوشت به نظراتتون احتیاج دارم کسی با آنتی‌بیوتیک خوب شده؟؟یا عکس رنگی تونسته بازش کنه؟خیلی استرس دارم😓😓

منم داشتم با عکس باز شد

با انتی بیوتیک اول التهابش میخوابه ولی چسبندگیش نمیره

نترس خیلیا داشتن

با چند تزریق ب شدت دردناک هیستروسالپنگوگرافی باز شد برای من

الانم ک باردارم.

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
منم داشتم با عکس باز شد با انتی بیوتیک اول التهابش میخوابه ولی چسبندگیش نمیره نترس خیلیا داشتن با ...

آخی بسلامتی خداروشکر یادته برای شما توی سونوگرافی چند میلی بود؟برای من نوشته 22میلی Ap10این عدد زیاده یاکم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی بسلامتی خداروشکر یادته برای شما توی سونوگرافی چند میلی بود؟برای من نوشته 22میلی Ap10این عدد زیاد ...

من سونو ندادم

۹ ماه دارو تحریک تخمک گذاری زدم نتیجه نداد بعدش عکس رو دادم و باز شد و همون ماه با دارو باردار شدم

من سونو ندادم ۹ ماه دارو تحریک تخمک گذاری زدم نتیجه نداد بعدش عکس رو دادم و باز شد و همون ماه با دا ...

این هیستروسالپنگوگرافی که گفتی همون مایع حاجبه‌که موقع عکس رنگی میزیزن داخل رحم؟

این هیستروسالپنگوگرافی که گفتی همون مایع حاجبه‌که موقع عکس رنگی میزیزن داخل رحم؟

نه همون عکس رنگیه 

اسم علمیشه

اگه رفتی عکس بدی قبلش شیاف دیکلوفناک یا ایندومتاسین بزار دردش کمتر شه

نه همون عکس رنگیه  اسم علمیشه اگه رفتی عکس بدی قبلش شیاف دیکلوفناک یا ایندومتاسین بزار دردش ک ...

باشه مرسی فقط خداکنه مال منم مثل تو باز بشه خیلی ناراحتم😓قصد اقدام به بارداری نداشتم برای چکاپ رفته بودم ولی الا اگه خدا بخوادو بازشه اقدام میکنم دیگه میترسم دس دس کنم تا سعی دارم دردشو تحمل میکنم😑😑

باشه مرسی فقط خداکنه مال منم مثل تو باز بشه خیلی ناراحتم😓قصد اقدام به بارداری نداشتم برای چکاپ رفته ...

اره وقتی باز میشه اقدام کن

چون دوباره خطر چسبندگی وجود داره

منم داشتم با عکس باز شد با انتی بیوتیک اول التهابش میخوابه ولی چسبندگیش نمیره نترس خیلیا داشتن با ...

سلام دکترتون کی بود؟ تهران هستین ؟ آنتیبیوتیک به چه صورت استفاده کردین؟

سلام دکترتون کی بود؟ تهران هستین ؟ آنتیبیوتیک به چه صورت استفاده کردین؟

سلام عزیزم من تازه این تایپکو دیدم خواستم بگم اگه این مشکلو‌داری حرص نخور درست میشه