2777
2789
عنوان

دیسک کمر

215 بازدید | 11 پست

کسی دیسک کمرش خوب شده؟بخدا اگه خوب شم تا آخر عمر دعاش میکنم کمک کنید دیسک ال ۵ اس ۱ دارم ۲ ماهه اینجوری شدم درد دارم ورزش میکنم مخصوص دیسک از امروز میخوام برم استخر البته ۱ جلسه رفتم یکم درد گرفت راه رفتن ولی باز میخوام برم تو رو خدا بگین کمک کنید

دیسک شدید کمر دارم

۱۷ سالم بود فهمیدم 

و حتی دکتر گفت باید اورژانسی عمل کنی

اما چون سنم خیلی کم بود گفتن نه 

مکمل بهم دادن 

چندین ماه استراحت مطلق داشتم 

مکملا خیلی کمک کرد. بهم 

سه ماه رفتم آموزش شنا البته بهم گفت برو آب درمانی که خودم شنا رو انتخاب کردم خواستم در کنارش آموزش هم ببینم 

روزای اول خیلی داغون شدم بدتر شدم اما یکم که گذشت خیلی بهتر شدم 

الآنم که ۲۴سالمه خیییییلی آرومم حتی دیگه مکمل هم نمی‌خورم ولی باید حتما مکمل خورده بشه چون کسی که مشکل دیسک یا مفصل داره به مرور پوکی استخوان هم میگیره واسه همین حتما باید مکمل باشه خیلیم کمک می‌کنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیسک شدید کمر دارم ۱۷ سالم بود فهمیدم  و حتی دکتر گفت باید اورژانسی عمل کنی اما چون سنم خیلی ...

اتفتقا دارم قرص میخورم برای زانو کمر چندتا قرص میخورم استخرم دارم شروع میکنم فقط راه برم  ببینم خوب میشه با نه خدا خیرت بده

اتفتقا دارم قرص میخورم برای زانو کمر چندتا قرص میخورم استخرم دارم شروع میکنم فقط راه برم  ببینم ...

اصلا آب درمانیو ول نکن روزای اول خیلی بیشتر اذییت میشی چون سنگین میشی تو اب بهت فشار میاره 

اما یکم بگذره خودت متوجه میشی که چقدر آروم تر شدی اگه هم میتونی آموزش شنا برو چون هم شنا یاد میگیری هم وزنت میاد پایین هم کمرت آروم میشه 

اصلا آب درمانیو ول نکن روزای اول خیلی بیشتر اذییت میشی چون سنگین میشی تو اب بهت فشار میاره  ام ...

خدا خیرت بده همین الان دارم حاضر میشم برم استخر یه حا هست کلا برای خانوماس برم راه برم ۱ ساعد.اتفاقا اضافه وزن دارم تو این ۲ هفته رعایت کردم ۴ کیلو کم کردم بازم کم میکنم.اب تا قفسه سینم‌باشه؟

خدا خیرت بده همین الان دارم حاضر میشم برم استخر یه حا هست کلا برای خانوماس برم راه برم ۱ ساعد.اتفاقا ...

اره تا قفسه خوبه با مربی اونجا حرف بزن مشکل دیسک کمرتو بگو و بگو چند تا ورزش تو اب بهت یاد بده واسه. دیسک کمر خیلی کمک می‌کنه بهت 

خدا خیرت بده همین الان دارم حاضر میشم برم استخر یه حا هست کلا برای خانوماس برم راه برم ۱ ساعد.اتفاقا ...

سلام عزیزم من دیسک کمر داشتم بین مهره ۵و۶کمری درمان شدم ببخشید درخواست دوستی دادی دیر دیدم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
سلام عزیزم من دیسک کمر داشتم بین مهره ۵و۶کمری درمان شدم ببخشید درخواست دوستی دادی دیر دیدم 

عزیزم میشه تورو خدا بگی چجوری خوب شدی؟؟

منم درخواست دادم تونستی توضیح بده چه کنم؟ هم خودم هم شوهرم هم خانوادم دیسک دارن، دعات میکنیم