2821
2789
عنوان

مرد شکاک

247 بازدید | 10 پست

سلام. خانوما اگه اطلاعاتی راجع به درمان شکاک بودن مرد دارید میشه اینجا بگید. قرص و دارو چی خوبه؟ توی ۲۲ سال زندگی تموم راه‌ها رو رفتم، از محبت کردن و ثابت کردن نجابت و‌‌ پاکی خودم تا دعوا و قهر و انتقاد... نتیجه‌ای ندیدم. نه مادر دارم نه پدر که بخوام طلاق بگیرم برم پیششون. سه تا هم بچه دارم نمیتونم رهاشون کنم. خسته شدم دیگه دارم افسردگی میگیرم... ارثیه این بیماری تو خانواده‌ی همسرم متاسفانه. لطفا اگه دارویی میشناسید بهم بگید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداصبرت بده عزیزم واقعا سخته با مرد شکاک زندگی کردن باید ببری پیش روانپزشک نمیشه ک دارو بخوره همینجوری

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

درمان نداره اونم تو ۲۲ سال که درست نشده راهش اینه تو تم بهش تعصب داشته باشی شکاک باشی ببخشید ولی اون مردایی که فکرو ذهنیتشون بدو فساده شکاک فک میکنن همه مثل خودشونن 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
درمان نداره اونم تو ۲۲ سال که درست نشده راهش اینه تو تم بهش تعصب داشته باشی شکاک باشی ببخشید ولی اون ...

انقدر خسته و افسرده‌ام دیگه نمیتونم تشنج جدیدی رو تو زندگیم تجربه کنم. منم به اون گیر بدم جنگ اعصاب شه برا بچه‌هام و خودم...

خداصبرت بده عزیزم واقعا سخته با مرد شکاک زندگی کردن باید ببری پیش روانپزشک نمیشه ک دارو بخوره همینجو ...

اگه میومد که از خدام بود ببرمش. حتی اجازه ی بیرون رفتن از خونه رو ندارم که لااقل خودم برم مشاوره بهم راه‌کار بده

اگه میومد که از خدام بود ببرمش. حتی اجازه ی بیرون رفتن از خونه رو ندارم که لااقل خودم برم مشاوره بهم ...

سلام عزیزم ببخشید پیام میزارم خواستم بگم شما پیش دکتر آلانی عمل بینی انجام دادید سال قبل یه نه؟

من میخوام برم پیشش خوبه یا نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز