setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 635 عنوان مسخره نکنیدا 131 بازدید | 9 پست خانوما شما بادی میپوشید حتما اون دکمه یا چسب زیرشون میبندید؟؟ من حقیقتش نپوشیدم تا حالا ولی بستن اون دکمه ها خیلی مکافاته خداییش نکنه بهم تنگه ک سخت میرسه یا برای شماهام پیش اومده اینطوری؟؟شاید من ی دستشویی برم چ غلطی میکنم🤦🏻♀️😂 1402/08/10 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asrebirang عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5520 ببندی راحتره؛ اتفاقا من تازه دوتا خریدم همینکه پهلوهاتو میپوشونه خیلی خوبه لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
mahi__ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6169 باز کردن خب گیره هس میشه باز کرد ولی منم بخاطر همین داستانا نگرفتم تاحالا😅 ارغوان؛شاخهی همخونِ جداماندهی من . .آسمان تو
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 635 ببندی راحتره؛ اتفاقا من تازه دوتا خریدم همینکه پهلوهاتو میپوشونه خیلی خوبه آره راحتتر میشه ببندم ولی خیلی سخت میرسه بهم ..برای شماام اونطوریه..نکنه کوتاهه؟؟
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 635 باز کردن خب گیره هس میشه باز کرد ولی منم بخاطر همین داستانا نگرفتم تاحالا😅 آخه حس میکنم کوتاهه اون قسمت ک بسته میشه نمیرسه بهم 😩😩🤦🏻♀️
mahi__ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6169 آخه حس میکنم کوتاهه اون قسمت ک بسته میشه نمیرسه بهم 😩😩🤦🏻♀️ بعد اون قسمت بسته هم بشه یه حس بدیه ی چیز اضافی😅 ارغوان؛شاخهی همخونِ جداماندهی من . .آسمان تو
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 635 بعد ادن قسمت بسته هم بشه یه حس بدیه ی چیز اضافی😅 یا خداااا چ کنم پس😂🤦🏻♀️
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14649 باید ببندی خوب وایسه من هروقت میپوشم خودم نمیتونم ببندمش میدم شوهرم البته ممکنه اینطوری که شما میگی تنگ باشه من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 635 باید ببندی خوب وایسه من هروقت میپوشم خودم نمیتونم ببندمش میدم شوهرم البته ممکنه اینطوری که شما میگی ... منم دقیقا باید بدم کسی ببنده... آخه اگ تنگ باشه ک کلا از همه جا تنگ میشه..این فک کنم اون قسمت شو.رتیش کوتاهه
asrebirang عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5520 آره راحتتر میشه ببندم ولی خیلی سخت میرسه بهم ..برای شماام اونطوریه..نکنه کوتاهه؟؟ نه باید راحت برسه؛ احتمالا کوتاهه یا سایز خودتون نیست. لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻