2777
2789
عنوان

گین اپ واسه چاقی..😂

107 بازدید | 14 پست

دو هفتس میخورم یککککک شکمی اوردم دیگه جلو پامو نمیبینم انگار دو ماهه حاملم😂😂 اومدم ابروشو درست کنم چشمشمممم کووور کردم باید ورزش میکردم لعنتتت ب من حالا یکی بگه چژوری شکممو اب کنمممم🥲🥲💔💔

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....

😂😂😂 ببخشید از نوع تعریف دادنت خندم گرفت

دراز نشست بزن پیاده روی 

طناب 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂 ببخشید از نوع تعریف دادنت خندم گرفت دراز نشست بزن پیاده روی  طناب

والا خودمم خندم میگیره  انتظار این شکموو نداشتم 😂💔

والا خودمم خندم میگیره  انتظار این شکموو نداشتم 😂💔

عزیزم 😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من سه ماهه میخورم دیکه اخراشه..۲۰کیلو اضافه کزدم عالی شدم..فقط نمیدونم برگشتش چقده. خداکنه لاغر نشم! ...

شما شکمتون بزرگ نشد؟

یعنی سه‌تا قوطی خریدین ؟

چطور مصرف میکردین؟

ببخش زیاد سوال پرسیدم

خب عزیزم یعنی جاهای دیگه اصلا چاق نشده؟؟       شاید بخاطر غذاها باشه شکمتون متورمه بنظرم ولش نکن ادامه بده تا تپل شی آخه احتمالا اولش شکم اینجوری بنظر میاد بعد بقیه بدن که چاق شد دیگه بدن متناسب میشه.  منم میخوام بگیرم امتحانش کنم هرچقدرم شکم و پهلو بیارم اصلا برام مهم نیست فقط میخوام از لاغری خلاص شم🥺

خب عزیزم یعنی جاهای دیگه اصلا چاق نشده؟؟       شاید بخاطر غذاها باشه شکمتون متور ...

اسی بستگی به ژن داره به نظرم من فوق العاده لاغرم الان بعد ۱۶ روز صورتم چاق شده و غبغب در اوردمممم😑😑😑شکمم بزرگ شده باید ورزش میکروم خودم دوست داشتم دستو پام چاق بشه 

شما شکمتون بزرگ نشد؟ یعنی سه‌تا قوطی خریدین ؟ چطور مصرف میکردین؟ ببخش زیاد سوال پرسیدم

مگه میشه شکم تخت بمونه..مسلما شکم هم میاد ..اول شکم میاد بعد سینه و ران و باسن. قانونشه..اما خب باید ورزش شکم بری .. بله سه قوطی.روزی دوتا.