2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای درمان این عارضه حتما باید یه مشاوره بشین تا محصول مناسب موهاتون داده بشه ولی واقعا فوق العادست ...

عزیرم من زیر نظر 

متخصص زنان 

پوست و مو هستم 

تقویتی و شامپوی گیاهی هم استفاده میکنم 

۵ تومن تا الان  ولی شما محصولات لدورا رو تبلیغ میکنید .فامیلامون هستن تو این کار

از محصولات ما بد بود تا الان شرکتش جمع شده بود اگر بد بود برند جهانی نبود و اینکه فامیلاتون که تو اینکار هستن خودشون می‌دونن وقتی که واقعا اصولی و به موقع محصولات استفاده بشن چقدر معرکه هستن شخص خود من مصرف کننده و بسیار راضیم

از محصولات ما بد بود تا الان شرکتش جمع شده بود اگر بد بود برند جهانی نبود و اینکه فامیلاتون که تو ای ...

نمیگم بد بود 

ولی مشکل من‌ریزش مو هست دکتر نتونسته دقیق تشخیص بده من سر خود که نمیتونم چیزی استفاده کنم 

از محصولات ما بد بود تا الان شرکتش جمع شده بود اگر بد بود برند جهانی نبود و اینکه فامیلاتون که تو ای ...

و اینکه شما با نهایت دیگه یک میلیون و پانصد بهترین نتیجه رو می‌گرفتین از محصولات ما الان خیلیا هستن مرو تراپی انجام میدن نتیجه نمی‌بینن و میان از محصولات ما نتیجه میگیرن

نمیگم بد بود  ولی مشکل من‌ریزش مو هست دکتر نتونسته دقیق تشخیص بده من سر خود که نمیتونم چیزی اس ...

جیگرم ما که الکی نمیایم به شما محصول بدیم شما زیر نظر مشاور فوق تخصص مشاوره میشی شده باشه میگن برو آزمایش بده که اگر خدایی نکرده مشکل درونی داشتی حل بشه و در کنارش اینارو استفاده کن

نمیگم بد بود  ولی مشکل من‌ریزش مو هست دکتر نتونسته دقیق تشخیص بده من سر خود که نمیتونم چیزی اس ...

تازه ۵میلیون هزینه کردین دکتر تازه تشخیص نداده که مشکل از چیه ؟😑😑

میخواستم بدونم که ارثی نباشه که نبود  الان دارن ریزش رو متوقف میکنن  دو جلسه پی ارپی دو ...

ایشالا که نتیجه میگیری عزیز دلم ولی اگر یک درصد نتیجه نگرفتی نمی‌خوام بد به دلت راه بدم داداش منم مزو کرد متاسفانه هیچ نتیجه ای نداد و الان داره از محصولات ما استفاده می‌کنه  شماره منو داشته باش من میتونم کمکت کنم ۰۹۱۰۸۷۷۹۳۲۹