2777
2789

نامزدم راه دور سرکاره تایم کاریشم سر صبح تا شبه کارش که تموم میشه خودش زنگ می‌زنه

دیروز رفته بودم بیرون وقتی اومدم دیدم دیگه تایمش تموم شده خودم زنگ زدم جواب نداد وایسادم دیدم خبری نشد دوباره زنگ زدم بازم جواب نداد نگران شدم

تا حالا انقدر سابقه نداشت بی‌خبر باشم شده بود مثلاً ساعت ۱۰ بخوابه یهو خوابش ببره و بهم نگه تا صبح ولی اینکه بعد کارش بهم زنگ نزنه بی‌سابقه بود 

همینطوری ادامه پیدا کرد تا صبح سر تایم شروع کارش که بیدار شد پیام داد (سلام عشقم دیشب یهو یه سردرد وحشتناک گرفتم نمی‌دونم چه بود خیلی حالم بد بود چند بار بالا آوردم  زودتر از تایم تعطیلی رفتم دراز کشیدم همونطوری خوابم برد تا صبح بخدا ببخشید)

الان من چی بگم واقعاً یعنی ی یه پیام نمی‌تونست بفرسته من نگران نشمم حق با کیه ؟؟؟

شات جوابمو میزارم خیلی خیلی ی کردم با شخصیت حرف بزنم هی میخواستم از کوره در برم 😂

راست گفته منم اینجوری شدم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بهش نمیگم ک چرا زنگ نمیزنی پیام نمیدی  اگه دوستم داشته باشه خودش ارزش قائل میشه بدون ای ...

منم اصولاً هیچ وقت نمیگم ولی وقتی یک شب تا صبح نگران باشی اون بحثش فرق می‌کنه

خوب گفتی ولی یکم طولانی شده پیامت کاش اون قسمت که گفتی تاصبح نخوابیدم رو نمیگفتی الان فک میکنه نوبر ...

ااصولاً من همیشه تا دیر وقت بیدارم تو اینستامم استوری گذاشتم میبینه حالم زیاد بد نبوده 😂