2777
2789
عنوان

حواس پرتی کودک

746 بازدید | 22 پست

مادرای عزیز

شماه بچه هاتون مدرسع رفتن

پسرم پیش دبستانی رفته امسال

معلمش میگ انرژیش خیلی بالاس

و نسبت ب بچه های دیگه تمرکز نداره

حواسش پرته

بنظرتون باید چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلویزیون و گوشی محدود کن در حد یک ساعت

شیرینای کاذب مثل کاکائو شکلات شکر و قند سفید ،،،چیپس و پفک و تنقلات رو تا حد ممکن حذف کن 

روزی یه ساعت ببرش پارک،،،اگه میتونی ببر کلاس ورزشی ،،،مشاوره کودک ببر حتما،،،یه روز در میون یا ببر استخر یا تو حموم بزار آب بازی کنه،،،گل بازی و خمیر بازی ،،،پازل و جورچین و ببین نتیجه چی میشه

تلویزیون و گوشی محدود کن در حد یک ساعت شیرینای کاذب مثل کاکائو شکلات شکر و قند سفید ،،،چیپس و پفک و ...

تلویزیون ک خیلی نگا میکنه حتما باید محدود کنم

ولی به هیچ وجه شیرینی جات و تنقلات نمیدم بهش.

نمیدونم واقعا چیکارکنم کاش ی دارویی بود درستش میگرد

توخونه اصلا اذیت وازار نداره همش درحال بازیه

فقط میره مدرسع میگه تمرکز نداره

ن بهش نمیدم ولی تلویزیون خیلی میبینه ولی خب یچیزی بگم ذهنش خوبه شعراشو خوب حفظ میکنه فقط میگه ک تمر ...

با توجه به اینکه فرزند شما سال بعد ابتدایی میره نیاز هست به درمان این مسئله بپردازی . 

تماشای تلویزیون رو به یک ساعت تقلیل بده 

از اختیار قرار دادن تعداد زیادی اسباب بازی یا حتی کتاب خودداری کن . 

نظارت کن در هر بار فقط و فقط یک کار انجام بده .. مثلاً هنگام غذا خوردن تلویزیون نبینه .. هنگام نقاشی خوراکی نخوره و... 

یک سری بازی ها هستند در هنگام آموزش موسیقی که به شدت تمرکز رو بالا میبره .. اگر آموزش موسیقی رو شروع کنی بسیار عالی هست . 

حتما به مشاور کودک مراجعه کن .

با توجه به اینکه فرزند شما سال بعد ابتدایی میره نیاز هست به درمان این مسئله بپردازی .  تماشای ...

ن سر سفره میشینه غذاشو میخوره

تنها سرگرمیش ماشین فلزی.وتلویزیونه

بنظرتون دارو داره؟متخصص اطفال ببرم خوبتر نیس؟

ن سر سفره میشینه غذاشو میخوره تنها سرگرمیش ماشین فلزی.وتلویزیونه بنظرتون دارو داره؟متخصص اطفال ببر ...

بله عزیزم در این خصوص دارو هم تجویز میشه .. اما قبل از هر چیز ابتدا باید علت این عدم تمرکز مشخص بشه .. شاید با اصلاح سبک زندگی و مدیریت زمان کودک نیازی به دارو نباشه .. 

به هر ترتیب نیاز هست کودک شما توسط روانشناس کودک مورد ارزیابی و سنجش قرار بگیره . جای نگرانی نیست اما برای حل مسئله زودتر اقدام کن 

بله عزیزم در این خصوص دارو هم تجویز میشه .. اما قبل از هر چیز ابتدا باید علت این عدم تمرکز مشخص بشه ...

ببخش عزیزم ولی اینم هست معلمش میگ خیلی هوشش خوبه اختلال یادگیری نداره

فقط موقع آموزش گوش نمیده بازیگوشه

شایدم هوشش زیاده یه بار میشنوه یاد میگیره دفعات بعد تکراری میشه پسر دخترخالمم اینطوری بود 

الان بچه دوستمم همین شکله میگ سر کلاس راه میره.

بعد پسر من هنوز شیش سالش تموم نشده اسفندتموم میشه

گفتم شاید صب کنم عقلش کاملتر شه.

یا ی کادو بخرم بدم معلمش بهش بده ارومش بگیره😃