2777
2789

نه نذار لغو کنن اگر تو رو به مقصد برسونن. 

چون میخوان هزینه رو کامل خودشون بگیرن. 

سفرت هم در این صورت امن نیستش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

که پولو به خودشون بدید و درصد اسنپ رو ندن نه هرگز لغو نزنید ، هر مشکلی پیش بیاد وسط راه دیگه امکان ...

آخه من یه وقتایی مسیر دوره کرایه زیاد میشه راننده ها همشون میگن لغو سفر بزن بریم

بخاطر کرایه میگن که توجیب خودشون بره من شنیدم اگه لغو کنی ممکنه اتفاقی بیفته طرف بپیچونه مسیر اشتبا ...

آخه من یه وقتایی مسیر دوره کرایه زیاد میشه راننده ها همشون میگن لغو سفر بزن بریم

[QUOTE=]آخه من یه وقتایی مسیر دوره کرایه زیاد میشه راننده ها همشون میگن لغو سفر بزن بریم[/QUOTE]

نه اینکار نکن اگه بلایی سرت بیاره چی؟ اونم مسیر دور یا خدا

تنها بودی هیچوقت اینکار نکن

خیالت راحت اگر اتفاقی بیفته همش تو شرکت اسنپ اسم پلاک شماره منزا اسم خواهر برادر راننده وادرسشون هس

قبول نکن

بگو من اطلاعات سفرم رو برای پدر یا همسرم فرستادم و گیر میدن بهم وگرنه برام شر میشه و نمیتونم قبول کنم

مخصوصا راهت دوره دور از جون گیر یه مریض روانی میوفتی و بلایی سرت بیاره خیلی راحت میگه ایشون لغو سفر زده بود من نمیدونم بعدش هیچکسی حتی نمیتونه بفهمه تو کجایی !! 

با آدم دعوا میکنن وقتی بگیم لغو نمیزنم😑

بیخود میکنن

شما لغو بزن و بگو پیاده میشم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401