2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین

76 بازدید | 16 پست

تعداد رای : 7
نظرسنجی
آشپزخانه ورودی دایره ایی که داره قشنگتره
1
14%
آشپزخانه باز باشه به پذیرایی قشنگتره
6
85%
امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

دایره ای قشنگ نیست

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلیلشم میگی

خیلی دلگیر کرده 

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |
از نظر ظاهری قشنگتره برای چیدمان هال هم راحتتره دست آدم بازتر میشه 

ممنونم ازت به نظرت آشپزخونه رو کوچیک نشون میده یا دلگیر نکرده یه میگم برداریم جلوش باز باشه به پذیرایی آشپزخانه بزرگتر و دلباز تر دیده میشه یه میگم ورودی دایره اش قشنگه

ممنونم ازت به نظرت آشپزخونه رو کوچیک نشون میده یا دلگیر نکرده یه میگم برداریم جلوش باز باشه به پذیرا ...

بنظرم اگه آشپزخونت پنجره یا بالکن داره حتما کلا بسته باشه قشنگتره هم برا خود آشپزخونه هم برای هال و کل خونه باز و دایره ای هر دو خوب نیست اگه میخوای باز باشه کلا بازه باز بهتره بدون یه تیکه اوپن وسط هال جزیره در صورتی که آشپزخونه و خونت خیلی بزرگ باشه اوکیه در غیر اون صورت آشپزخونه بسته یا کلا بازه باز 

بنظرم اگه آشپزخونت پنجره یا بالکن داره حتما کلا بسته باشه قشنگتره هم برا خود آشپزخونه هم برای هال و ...

نه عزیزم کلا باز منظورم اینه فقط دایره رو برداریم جلوش رو یجورایی بسته کرده نه که کلا با پذیرایی یکی‌بشه ، ولی آشپرخونم هم‌کفه با هال

نه عزیزم کلا باز منظورم اینه فقط دایره رو برداریم جلوش رو یجورایی بسته کرده نه که کلا با پذیرایی یکی ...

ببین از تو عکس که فرستادی معلومه چیدمان هال رو کلا بهم ریخته ببندیش فکر کنم بهتر باشه 

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز