2777
2789

اینو شنیدم ولی از فرش به عرشو دیدم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار به طور اتفاقی با یه خانم آشنا شدم قصه زندگیشو گفت ظاهرا تو جردن خونه داشته و شوهرش کارخونه‌دار بوده و یه تک پسر خوشکل و تحصیلکرده داشته می‌گفت کل زندگیم تو شیش ماه زیر رو شد پسرم تصادف کرد و ضربه مغزی شد بعد کما کاملا فلج شد شوهرم ورشکست کرد و سکته کرد و همه چی رو از دست دادیم طوری که تو اطراف کرج یه اتاق ۱۲ متری با دو تا فلج داشته و متاسفانه پسرش هم فوت شده بود که خودش می‌گفت دستش تنگ بوده و مجبور شده توی خونه غسلش بده خیلی براش ناراحت شدم گفت سبزی اینا برا مردم پاک می‌کنه اما برام عجیب بود که می‌گفت این روزگار سخت و با یه مرد فلج از زندگی قبلی بیشتر دوست دارم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

شنیدم شوهر خاله همسرم قبلاً میرفته خارج کار می‌کرده پول میداده برا خانواده.میگن زندگی لاکچری و بریز و بپاش.ولی چون فکر میکردن گنج قارونه و تموم نمیشه،باباهه از کار افتاده میشه برمیگرده،تمام سرمایه رو میخورن  و حالا با یارانه زندگی میکنن.

یکی دیگه هم چون مادرشو کتک میزنه،مامانش عاقش می‌کنه که نون سواره باشه و تو پیاده.سالها از مرگ‌ مادرش میگذره،ولی اون تو فقر زندگی میکنه و ثروتش رفت.

ولی برعکسش:یه خانوم بر عکس کل خانواده با دو تا بچه تو فقر زندگی میکرد،شوهرش فوت کرد.با یه طلا ساز ازدواج کرد ،الان این به بقیه کمک‌ میکنه.هدایای گرون و زیاد میده بقیه.

یکی هم شوهرش کار میکرد،ولی نمی‌دونم چرا هیچوقت جلو نمیفتاد..کفش و لباس دست دوم فامیل رو‌میگرفت برا طول سال بچش.فقط عیدا خرید میکرد.متاسفانه بچش فوت کرد.دیه رو گرفت و زندگیش در حدی زیر و رو شد که الان میلیاردرن و بریز و بپاشی میکنن بیا و ببین.پشت پا بچش خیر بود.ولی با این حال ما اعتقاد داریم پول دیه وفا نداره.پولدار شدن ولی پر از جنگ‌ و اختلافن با همسرش.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

انگشتم بی حسش از بس تایپ کردم.بگو‌آخه مجبوری مگه😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣