2777
2789
ﺧﺪا ﻧﻜﻨﻪ ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﺗﻬﺮاﻥ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺑﻴﺎﺩ ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﻋﻨﻮاﻥ ﺁﻣﺎﺩﮔﻲ ﻧﺪاﺭﻧﺪ ﻓﺎﺟﻌﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﻛﻪ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ﻧﻲ ﻧﻮ ﺟﺎﻥ اﻣﺎﺭ ﻣﺮگ ﺟﻮاﻧﺎﻥ ﺩﺭ اﻳﺮاﻥ اﺯ,ﺑﻘﻴﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﺎﻻﺗﺮﻩ اﻳﻦ ﺭا ﭼﻂﻮﺭ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻛﻨﻴﻢ? ??
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
بیچاره شوهرتم حق داره الان اونجا پر استرس و جو داغونه یکی هم هی زنگ بزنه بپرسه چی شد چی شد ادم اعصابش به هم می ریزه
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
دقیقا اونم دلیلش هست، کلأ دوره آخر گناه زیاد میشه که امام زمان ظهورمیکنن، مثل اینکه اصلا هیچ مطالعه ای در این مورد ندارید؟؟؟!!! بعدها متوجه میشید اشکال نداره!
نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
خرافات تا کی
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
گند بزنن شبکه خبرو انگار شو انتخاباتی قالیبافه لعنتیا
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
تو رو خدا این بی احتیاطی مسیولین و شهرداری رو به خرافات و اخر زمان و گناه ربط ندین ،،، بابا یه کم افکارتون رو باز و روشن کنید
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست