2777
2789
عنوان

مارمولک😱😱😱

650 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها میگم از صبح یه مارمولک دیدم امدم بزنمش رفت لای درزکابینت و رفت پشت کابینتا 

کابینت هم پیچ و رول پلاک هست نمیشه تکون داد چیکار کنمم چجوری بکشمش خیلی چندشه وای رو مخمه

با خدا باش پادشاهی کن  

فرار کن از خونه🤣

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ میخای بکشیش

ی اسپری حشره کش همون نواحی بزن.

خودش میاد بیرون.با جارو برقی بگیرش.

من یبار کردم.البته با جیغهای متوااااالی😂

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

منم می ترسم ما توی حیاط داریم، یه جوریه

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
اگ میخای بکشیش ی اسپری حشره کش همون نواحی بزن. خودش میاد بیرون.با جارو برقی بگیرش. من یبار کردم.ا ...

بعد جارو برقی رو چطور خالی کردی 😂

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️

من چون تجربه دارم بهت میگم اسپری کامن یا پیف پاف بزن لای درز کابینت همونجا بیهوش میشه یا فرار میکنه میاد بیرون فقط همسر کسی باشه که بگیررش لای دسمال بندازدش بیرون تمام تنم مور مور شد

اگ میخای بکشیش ی اسپری حشره کش همون نواحی بزن. خودش میاد بیرون.با جارو برقی بگیرش. من یبار کردم.ا ...

حشره کش زدم دیگه رفت اون پشت خدا میدونه کجا بره دیگه نمیبینمش

با خدا باش پادشاهی کن  
بعد جارو برقی رو چطور خالی کردی 😂

سپردم ب همسرم ببره تو کوچه خالی کنه!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بعد از تو جاروبرقی در نیومد؟😀😀😀

نه.بعد اینکه گرفتمش .سر جارو برقی رو کندم.ی روزنامه بزرگ گوله کردم گزاشتم جلو لوله اش ک نتونه از اونجا بیاد بیرون.

همسرم اومد دیگه سپردم دستش.برد تو سطل اشغال سر کوچه خالی کرد😖

حاضرم خونه پر مارمولک باشه اما عنکبوت نباشه 

به شدت فوبیا دارم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁